Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

GTA Online: Fourth of July Week bonussen


Amerika viert vandaag de Onafhankelijkheidsdag, een feest dat zowel op Red Dead Online als op GTA Online gevierd wordt met extra bonussen. De Independence Day Special content is beschikbaar en bevat: de Vapid Liberator, Western Sovereign, de Musket, Firework Launcher en ammo, Mk II Weapon Independence Day Liveries, Mobile Operations Center Independence Day Liveries, Star Spangled Banner toeters, Patriotic Tire Smoke, Independence Day kleding, maskers en outfits, en Independence Day kapsels. Al deze content is 40% afgeprijsd. 

 

Het is ook een leuke week om wat geld te verdienen. Smuggler's Run verkoopmissies leveren je triple GTA$ op, terwijl Gunrunning verkoopmissies en Special Cargo verkoopmissies je dubbel GTA$ opleveren. De bikers in San Andreas ontvangen dubbel GTA$ voor Biker verkoopmissies. Dubbel RP en GTA$ is te ontvangen voor Client Jobs en de Missile Base Series. Bunker Research en Nightclub income vullen deze week twee keer zo snel. 

 

large.df1eb2a9f1302af1b3f24b7597c959b17a

 

En alsof al die extra centjes en RP nog niet voldoende was krijg je deze week de klassieke Patriot Beer Hat en het Canis USA t-shirt door in te loggen op GTA Online. Daarnaast zijn er allerlei voertuigen afgeprijsd. De complete lijst met bonussen en kortingen kun je hier in ons overzicht bekijken. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Niked

Mooie bonussen. Ondertussen al 3 miljoen extra binnen op 1 dagje, gaat lekker. 😛

 

Edited by Niked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...