Jump to content

E3 2019


Platypus

Recommended Posts

image.thumb.png.e2ea50493503b1be08e63b90e558a8cb.png

 

Het is weer zover: E3, de grootste beurs van de gaming industrie, staat voor de deur. Vanaf morgen zijn er conferenties waarbij bedrijven en uitgevers hun nieuwste producten en games laten zien. Sony is er voor het eerst niet bij dit jaar. In de afbeelding hierboven kun je zien wie op welke tijd hun conferentie geeft. Voor België en Nederland moet je kijken bij UTC+2.

 

Naar welke conferentie kijken jullie het meeste uit en welke games hopen jullie te zien?

Link to post
Share on other sites

Ben wel benieuwd wat Ubisoft gaat voorstellen en in het algemeen heb ik wel een relatieve interesse voor alles, het kan me alleen maar verrassen zou ik zeggen.

Link to post
Share on other sites

Ik kijk het meest uit naar de Xbox conferentie. Op het gebied van hardware hebben ze me de laatste jaren niet teleurgesteld, maar de (exclusieve) games vallen tegen. Dus ik hoop dit jaar op wat goede aankondigingen. Ubisoft intereseert me ook wel, vooral de nieuwe Watch Dogs. 

 

Heb net ook even gekeken naar EA Play, voornamelijk voor Battlefield 5. Ze hebben eindelijk nieuwe mappen aangekondigd en een volledige nieuw hoofdstuk dat zich afspeelt in de pacific (VS vs Japan). Moet alleen nog lang wachten... Zal pas ergens in oktober uitkomen. 

Link to post
Share on other sites

Xbox show viel tegen. Weinig games waar ik echt interesse in heb. Hoogtepunt was toch wel het einde toen ze de nieuwe next-gen Xbox aankondigde en een trailer voor de nieuwe Halo lieten zien. 

 

Hopelijk dus wat meer leuke games tijdens de andere shows. 

Link to post
Share on other sites
6 uur geleden, Joriz zei:

Nieuwe Flight Simulator is aangekondigd op E3.  Dit speelde ik heel vroeger als DOS game. Het ziet er nu zo mooi uit. :)

 

 

 

Dat ziet er echt geweldig uit! Nu kijk ik wel naar uit naar dat spel maar waarschijnlijk exclusief voor Windows 10.

 

Als een enorme open-world games (GTA) liefhebber, ben ik 0 gehyped en zal de E3 ook niet volgen. Ik wacht wel tot het afgelopen is en lees dan wat er allemaal is aangekondigd.

Link to post
Share on other sites

E3 trok echt op niets dit jaar. Props to Sony om ook gewoon niets te doen als je niets te bieden hebt. 

 

Watch Dogs is plots één groot politiek zooitje. Ze konden niet vaak genoeg de woorden 'Brexit' en 'huidig politiek klimaat' herhalen, Jezus. Vraag me ook af hoeveel het nog echt met hacken te maken heeft, lijkt me eerder de zoveelste good vs badguy die de stad heeft overgenomen. Guess who wins at the end. 

 

Ghost Recon is misschien nog wel de enige interessante game van de afgelopen dagen. (naast Cyberpunk ofcourse, ook al is dat niet echt mijn smaak) Zelfs de nieuwe Avengers game ziet er maar sober uit. 

 

@hieronder: alsjeblieft zeg. Ubisoft hanteerde altijd een "no politics in our games" policy. Of probeerde toch alleszins zo neutraal mogelijk te zijn. Ofja, tot nu dan. De pipo die de game voorstelde kreeg een stijve op het podium van al zijn antiright-wing gepraat. 

Edited by Niked
Link to post
Share on other sites
16 minuten geleden, Niked zei:

Watch Dogs is plots één groot politiek zooitje.

De game noemt Watch Dogs, dat is altijd de kern van de games geweest.

 

Dat is alsof je gaat klagen dat er auto's zitten in GTA.

Link to post
Share on other sites

Watch Dogs zag er inderdaad wel leuk uit, zal het in de gaten blijven houden. Ben benieuwd of ze hun beloftes kunnen waarmaken wat betreft het kunnen spelen met alle NPC's. 

Link to post
Share on other sites

M'n plan was om af en toe de stream aan te zetten, maar ik ben het helemaal vergeten. Wel ben ik op de hoogte gehouden met artikeltjes. Nu het afgelopen is ben ik bezig alle aankondigingen te checken. E3 vind ik het interessantste tech moment van het jaar, al die nieuwe dingen. 'k Voel me toch echt wel een nerd als ik blij wordt van zoveel van dit grote nieuws bij elkaar. Echt een heerlijk moment altijd de E3.

 

Wat ik tot nu toe gezien heb wat is blijven hangen waar ik ook geinteresseerd in ben:

Rolschaats game van Ubisoft: leek me een fris spel, wat je blijft spelen.

Watchdogs: tof idee, maar ik weet niet of het weer lekker van de grond komt. Zelfde gevoel wat ik had bij WD2, en dat klopte toen ook. Ik vind de verfrissing hier wel beter, het voelt wel echt nieuwer.

Uiteraard wat me het meest aanspreekt, AMD en Nvidia: zoooooo benieuwd wie de strijd gaat winnen (ook bij de processors)

IPS 1ms 144hz 1440p (en nog een hogere resolutie) scherm van LG voor een redelijke prijs. Ook Gsync compatible. 

 

Verder moet ik alles nog even goed gaan lezen, ik heb nog lang niet alles gezien. :D 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...