Jump to content
Platypus

Binnenkort in Red Dead Online: Roleplay


De recente updates van Red Dead Online hebben de basis gelegd voor de toekomst van de game, waardoor spelers op hun eigen manier de game kunnen ervaren. Later deze zomer zal de game verder evolueren met de introductie van speciale rollen, met elk hun eigen progressie, ervaring, voordelen en meer, waardoor speler nog een betere band hebben met hun online character en de keuzes die ze maken in de wereld van Red Dead Online. Met deze verandering kijkt Rockstar op lange termijn. Voor hen is Red Dead Online een wereld waarin spelers samenleven in ongemakkelijke vrede, een wereld waarin je kunnen samenwerken of er alleen op uitgaat, een wereld vol gevaar en mogelijkheden terwijl je een leven probeert op te bouwen in het wilde westen. De volgende drie rollen zullen als eerste worden toegevoegd:

 

large.RDOnline14.jpg.537f58bdf94dc1a5466428092a90a539.jpg

 

Kies voor Bounty Hunter als je een leven vol actie aan beide kanten van de wet wilt. Een bounty hunter kan een doelwit opsporen en vangen (of doden, als je minder honorable wilt zijn). Soms kan een nabije speler met een hoge bounty ook een doelwit worden. Naarmate je voortgang boekt, kun je onder andere een verbeterde lasso, revolver trucjes en een verbeterde Eagle-Eye vrijspelen.

 

large.RDOnline15.jpg.c1e5312978db52131ad94e5e5bb243eb.jpg

 

Het leven van een Trader is perfect voor de kapitalisten onder ons. Als trader begin je een zaak uit te bouwen vanuit je kamp, en dankzij de kennis van Cripps heb je nieuwe mogelijkheden om materialen te verzamelen en waardevolle goederen te produceren die je dan kunt verkopen. Na een tijdje kun je je kamp upgraden met onder andere een locker voor je wapens, een kookpot en zelfs een hond die je waarschuwt bij een komende aanval. Als je zaak uitbreidt, krijg je nieuwe skills, een verbeterde satchel, wagens om te jagen en veel meer.

 

large.RDOnline16.jpg.182e81928bdc6f036cf47c448fc85064.jpg

 

Een Collector houdt ervan de wereld te verkennen op zoek naar zeldzame en waardevolle voorwerpen. Vind een mystieke, reizende verkoopster om te beginnen als collector, waarna je onder andere verloren juwelen, zeldzame pijlpunten kunt zoeken en verkopen (als individuele voorwerpen of als volledige sets). Als je voortgang boekt, krijg je toegang tot gereedschap dat je hebt bij het zoeken, zoals een verbeterde verrekijker, een lantaarn voor je paard en zelf een metaaldetector.

 

Terwijl je groeit in elke rol, evolueren je ervaring in de wereld en de personages rondom jou. Je kunt deze rollen tegelijkertijd spelen of je focussen op één rol, en je kunt andere spelers ook tonen hoeveel voortgang je al hebt geboekt in elke rol.

 

Bijkomende verbeteringen

 

De volgende update zal naast deze rollen ook andere content en verbeteringen toevoegen aan de game, om je ervaring in Red Dead Online nog beter te maken. Om te beginnen zullen het vechtsysteem en het bewegen in de game veranderen. Daarnaast zullen defensieve spelers ook minder schade oplopen, en de game zal ook je speelstijl (defensief of offensief) onthouden bij het verlaten en opstarten van de game. Er zullen ook veel meer voorwerpen toegevoegd worden die je kunt plunderen, zoals containers op wagens en bijvoorbeeld een gouden tand bij lijken. Je zult ook de kans krijgen om het uiterlijk van je character te resetten en veranderen.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...