Jump to content
  • Sign Up
GTAGames.nl
Sign in to follow this  
PrioX

Verdien dubbel goud met dagelijkse challenges op Red Dead Online


large.f9e8dc2c296fd26bc6e16ba16dc06d7fb0

 

Deze week helaas niet de zomerupdate voor Red Dead Online, maar wel nieuwe bonussen die je flink wat extra goud kunnen opleveren. Tot 2 september krijg je namelijk dubbel goud voor het voltooien van dagelijkse challenges. Door ze allemaal op een dag te voltooien ontvang je vier extra Gold Bars. En ben je echt een fanatiek met de dagelijkse challenge en weet je er tien te voltooien in de komende zeven dagen, dan ontvang je 30x Explosive Repeater Ammo en 10x Poison Throwing Knives

 

large.34d357c5ab545e027db5aa35e43e31c3c6 large.d4ae29aaadc661765aa6fd1dddb23fb662

 

Spelers die zich liever uitsloven in Showdowns kunnen rekenen op 40% meer XP. Dat kan ook in stijl, want de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue is bijgewerkt met kleding uit het verleden. De Gator Hat, Woodland Gloves, Ortega Vest, Tied Pants, Calhoun Boots en Vaquero Baroque Spurs kunnen (opnieuw) gekocht worden. De Tailors van Saint Denis tot Valentine helpen je graag om een passende outfit te kopen. Alle outfits zijn deze week beschikbaar vanaf Rank 10 en zijn met 25% afgeprijsd. Verder zijn alle Tonics en Provisions met 35% afgeprijsdAction/Greet Emotes met 30%, en alle Ability Card upgrades met 25%

 

Twitch Prime-leden krijgen nog eens 10% extra korting op de bovengenoemde kortingen. Zij kunnen ook nog altijd inloggen om de Tasman en Danube outfits te claimen, de ''How Dare You'' emote, en Carcano Rifle. 

 

Eerde vandaag verscheen er een opvallend nieuwtje. De Australian Classification Board heeft een titel van Rockstar Games, genaamd "Bonaire", geweigerd te classificeren. Wellicht dat het hier om een Red Dead Online update gaat. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites
GTAGames.nl

Recommended Posts

Platypus
3 uur geleden, PrioX zei:

De Australian Classification Board heeft een titel van Rockstar Games, genaamd "Bonaire", geweigerd te classificeren.

Misschien is Bonaire de codenaam van die zomerupdate, en door de weigering is die op het laatste moment uitgesteld. Dat kan een verklaring zijn waarom de update van vandaag zo laat werd gepost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...