Jump to content
PrioX

''PC-versie van Red Dead Redemption 2 verschijnt binnen enkele maanden''


large.rdr2okt2.jpg.0da8c8fab3a033c04bccb

 

Vorige week dook en een opvallend nieuwtje op. De Australian Classification Board, de organisatie die spellen beoordeelt in Australië, zou een Rockstar-spel met de titel ''Bonaire'' hebben geweigerd. Over wat voor spel het ging was niet duidelijk al gingen de vermoedens naar een Red Dead Online update. 

 

Rockstar-insider Tez2 heeft in het verleden veel informatie uitgelekt over o.a. GTA V en andere Rockstar activiteiten. Vandaag heeft hij op Twitter gemeld dat ''Bonaire'' de codenaam van de PC-versie van Red Dead Redemption 2 is. Het spel komt vermoedelijk dit najaar uit, of begin 2020. Waarom het spel is geweigerd bij Australian Classification Board is niet helemaal duidelijk. Tez2 denkt dat het mogelijk om de Rockstar Editor gaat waarmee spelers zelfgemaakte video's kunnen maken. De Rockstar Editor gaf ook problemen tijdens het beoordelen van GTA V voor de PC.

 

 

Natuurlijk moet je dit nieuws met een korreltje zout nemen. Maar het verleden heeft uitgewezen dat Tez2 betrouwbare bronnen heeft en vaak de waarheid spreekt. We zullen het binnenkort horen en wellicht zien! 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...