Jump to content
Platypus

Red Dead Online: Frontier Pursuits nu beschikbaar


large.140998850_FrontierPursuits.jpg.a3636e45173a42f572a14f340dc03b6f.jpg

 

Eindelijk is het zover! De langverwachte summer update - die nu de naam Frontier Pursuits heeft - is eindelijk beschikbaar in Red Dead Online. Deze update voegt drie rollen toe die je kunt spelen: Bounty Hunter, Trader en Collector. Om aan een rol te beginnen moet je eerst 15 Gold Bars neertellen, tenzij in volgende gevallen: spelers die hun Twitch Prime account hebben gelinkt aan hun Social Club account krijgen Bounty Hunter gratis, spelers die 54 kaarten in GTA Online gevonden hebben krijgen Collector gratis en PS4 spelers krijgen Trader gratis. Wat deze rollen juist inhouden, kun je hier in detail lezen. Opgelet, deze update is zeer groot: voor Xbox One is het 13GB en voor PS4 spelers 12GB. Naast deze rollen komt de update ook met heel wat nieuwe features en verbeteringen. De volledige lijst kun je lezen op Rockstar Support, en hieronder staan de meest interessante:

  • Nieuwe voorwerpen, wapens, kledij en wagens
  • Een indicator die aanduidt van waar je aangevallen wordt
  • Nieuwe paardenrassen
  • De kans om het uiterlijk van je character aan te passen zonder voortgang te verliezen
  • Meer outfit slots en de mogelijkheid deze een naam te geven
  • Specifieke Free Roam Events voor elke rol
  • Hogere prijzen bij het verkopen van juwelen
  • Snellere animaties en bewegingen die gevechtsituaties makkelijker moeten maken

 

Wheeler, Rawson & Co. Club

large.ac587ab1e5f36258cab40a89cdbca83797b9b8f6.jpg.85f643b59478dfd02c4b9ef168a18f7d.jpg

 

Iedereen die tussen 10 september en 18 november Red Dead Online speelt, wordt automatisch lid van de Wheeler, Rawson & Co. Club. Elk lid van die club krijgt gratis bonussen zoals kledij, accessoires, geld, emotes, een vlag voor je kamp en meer.

Spelers die nog meer bonussen willen, kunnen een Outlaw Pass aanschaffen. Deze pas kost 35 Gold Bars, maar in de plaats krijg je wel exclusieve kledij, stijlen voor je wapens, thema's voor je kamp, geld en goudbonussen die tot 35 Gold Bars kunnen oplopen.

 

Ultimate Edition en PS+ Bonussen

large.1669687181_FrontierPursuits1.jpg.be845fba9cb4704ed44f97f431462d9f.jpg

 

Zoals altijd zijn er ook nog extra bonussen voor bezitters van de Ultimate Edition en voor PS4 spelers. Naast de gratis Trader rol krijgen PS spelers ook het Trader Camp thema en de wapenlocker bij Rank 5 via de Wilderniss Outfitters. Daarnaast krijgen ze ook eerdere toegang tot de American Foxhound Camp Dog, Shoot The Sky Emote, drie nieuwe Ability Cards en nieuwe kledij ( Carrigan Hat, Burnham Boots en Avery Gloves). Al deze extra's zijn gratis beschikbaar tot 14 oktober. En als dat nog niet genoeg is krijgen PS+ leden die tussen vandaag en 7 oktober Red Dead Online spelen een bonus van RDO$250.

Alle eigenaars van de Ultimate Edition krijgen een flinke korting op twee paarden die beschikbaar zijn in de Bounty Hunter rol: de Sorrel Breton en de Red Roan Breton.

 

En Nog Meer

De komende weken kunnen spelers nog meer content verwachten, waaronder Legendary Bounties, wekelijkse schatkaarten van Madam Nazar, nieuwe bonussen, en andere redenen om te spelen. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte!

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...