Jump to content
Platypus

The Wolf Man, nieuwe kledij en meer in Red Dead Online


 

 

De tweede van 10 legendarische Bounties is nu beschikbaar in Red Dead Online. De echte naam van deze persoon kennen we niet, maar hij staat bekend als The Wolf Man. Hij wordt gezocht voor een reeks brutale moorden. Zij die op deze man willen jagen, worden gewaarschuwd: hij bevindt zich in het besneeuwde gebied vlakbij Lake Isabella. Dit gebied wordt omringd door wolven en beren. Het gebruik van Predator Bait wordt dus sterk aangeraden.

 

large.RDOnline25.jpg.20dad186c8a08562cbc89222f4425ad9.jpg

 

Na het voltooien van deze Bounty zul je het opnieuw kunnen spelen, maar het wordt steeds moeilijker. Het aantal sterren op de poster toont de moeilijkheidsgraad. Opgelet! Bij vier of vijf sterren moet je hem levend binnenbrengen om je beloning te ontvangen.

 

Wat is er nieuw?

large.RDOnline26.jpg.a2bbed63bfed0f97dc599852d01c4179.jpg

 

Spelers die de Bounty Hunter License in bezit hebben, krijgen bij het voltooien van The Wolf Man een exclusief paar roodgekleurde laarzen. Deze laarzen zullen binnen 48 uur beschikbaar zijn in je Wardrobe.

De collectors onder ons krijgen een nieuwe lijst met wekelijkse voorwerpen. Deze week is het een Saint Denis Collection die bestaat uit Cognac, Beaulieux Diamond Ring en Beauchêne Ruby Earrings. Als je alle voorwerpen gevonden hebt, kun je ze persoonlijk aan Madam Nazar afgeven of per post versturen voor een beloning.

Zij die beter willen leren schieten, kunnen deze week de Elimination Series (Free Aim) uitproberen. Hierbij worden enkel de beste scherpschutters van het Wilde Westen beloond.

 

Nieuwe Wheeler, Rawson and Co. kledij

large.RDOnline27.jpg.84c712a2694ce5d769d7cd1644dc49fb.jpg

 

De Wheeler, Rawson and Co. catalogus heeft nieuwe aanbiedingen. De hoedenliefhebbers kunnen bijvoorbeeld de Trilby Hat, Hurley Cap, Ledbetter Hat of de Bartley Cap uitproberen. Ook is er een Fuentes Poncho en een Killiman Vest voor de stylisten, terwijl Hollman Pants garant staat voor duurzaamheid.

Daarnaast zijn er ook de Chaftin en Olmo shirts voor de heren, terwijl de dames kunnen kiezen uit de Hadley Skirt en de Huerta of Winford Shirtwaists. Een nieuw paar Rutherford Boots kan zelf de meest extreme omstandigheden overleven, terwijl de Strayhorn Boots perfect zijn voor winterse uitstappen in de bergen.

Ten slotte kun je de aandacht trekken met een Inglett Scarf of een nieuw Neckerchief Bandana.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...