Jump to content

Het Red Dead Online Chattopic


Schumy7_Patriot

Recommended Posts

43 minuten geleden, GTA_FUNPLAYER zei:

Story mode goudklompen geeft je 15000$ :) 

Daar heb je niet veel aan in Online. :7 

 

20 minuten geleden, GTA_FUNPLAYER zei:

MELKKOE ????????? SCHELDEN ?

Schumy7_Patriot bedoelde waarschijnlijk dat Red Dead Online de melkkoe is en dat je een bedrag van $1500 nooit zal krijgen voor een goudstaaf in Online. ;) 

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 141
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • PrioX

    48

  • GTA_FUNPLAYER

    29

  • Schumy7_Patriot

    21

  • FlexxNL

    19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Heb vandaag wat gejaagd rond Rhodes. Heb nu bijna $800 gespaard, mede dankzij de panters in het zuiden van Lemoyne ($14 als ze perfect zijn), herten ($10 als ze perfect zijn) en de tropische vogels in het moeras waarvoor je al snel $10 kunt krijgen alleen voor de veren. Met jagen kun je tien keer zo snel verdienen als met de missies. 

 

Heb vandaag ook nog een Stranger-missies gedaan met een volle posse. We moesten drie koetsen escorteren naar een ander stadje. Onderweg kwamen we op een brug een andere posse tegen en dit resulteerde in een flink gevecht. Was wel super vet. :sigaar: 

Link to comment
Delen op andere websites

17 minuten geleden, lifeguard zei:

Kwam net dit stukje tegen

https://doenwenu.nl/index.php?page=news&type=view&id=digitaal%2Fmensen-klagen-steen-en

 

en als ik op reddit lees, en mijn ervaring kan ik mij hier wel in vinden.

 

Online is er gewoon weinig aan :(

Kans is groot dat ze binnenkort iets aanpassen aan de economie en dan zeggen ''Zie je, we luisteren naar onze community''. Gewoon een marketingtruc. 

Link to comment
Delen op andere websites

Op 11/29/2018 om 22:59, Niked zei:

Even samenvatten: 

 

  • Prijzen zijn onrealistisch en halen nu al het grind-niveau dat GTA Online pas kreeg na 3 jaar. 
  • Griefers/try-hards zijn nog erger in RDR Online. Bijna elke speler stelt zich vijandig tegen je op en meestal doden ze ook je paard zodat je niet op 123 weggeraakt. (Ik heb 50 players gekild in 2 uur, zonder zelf als eerste naar m'n wapen te grijpen) 
  • Lak aan content, ondanks het een beta is. 
  • Animals spawnen minder dan in SP
  • De wereld voelt leeg aan, onder andere door de kleine hoeveelheid NPC's
  • Lag in Saint-Denis is irritant en zeer teleurstellend 
  • Online story was een leuk idee, echter heeft het geen toegevoegde waarde en is het in mijn mening ontzettend overbodig en een nog slechter verhaal dan The Division. 
  • Pay2win 
  • Om één of andere reden heeft m'n paard niet automatisch m'n cowboyhoed waardoor ik meer zonder hoed dan met rondloop.

 

Red Dead Online gaat 'm niet worden. 

Met alles 100% eens. RDR:O sla ik ook over. Vind er echt geen zak aan. Ik vermaak me wel verder met de story. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Op 2-12-2018 om 10:28, PrioX zei:

Kans is groot dat ze binnenkort iets aanpassen aan de economie en dan zeggen ''Zie je, we luisteren naar onze community''. Gewoon een marketingtruc. 

Toevallig net een stuk gelezen dat ze er inderdaad mee bezig zijn.

ze mogen er vanmij ook wel wat meer missions in maken, krijg continu dezelfdevia quick join.

 

Online kan me nogniet zo bekoren, maar blijf hoop houden :)

Link to comment
Delen op andere websites

Wat vinden jullie verder van RDO boys? 

 

Persoonlijk vind ik er in m'n eentje geen zak aan. Je moet dit gewoon samen met je vrienden/crew spelen om er wat lol uit te halen. Is ook wel jammer dat er niet veel activiteiten te doen zijn buiten de basic shit om. Geen minigames ofzo. Met z'n allen zuipen in de saloon of gaan jagen is wel leuk, maar verder vind ik het vrij leeg. Geld verdienen voor een beetje kwaliteit spul duurt ook een beetje te lang. Denk dat het leuker is om wat aan te kloten dan om serieus te gaan spelen, want dan kan je wachten op een teleurstelling.

Link to comment
Delen op andere websites

Tot nu toe heb ik me wel vermaakt met Red Dead Online, alleen begint het minder te worden omdat er inderdaad niet veel te doen is. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat er voldoende nieuwe content toegevoegd gaat worden zodat we altijd wel iets te doen hebben. In je eentje is het vrij saai inderdaad. Maar dat had ik ook met GTA Online, dus voor mij persoonlijk is dat niks nieuws. 

 

Hopelijk komt morgen de update waarover ze het hadden en weten ze de economie gebruikersvriendelijker te maken. En wie weet voegen ze stiekem nog wat nieuwe content toe. 

Link to comment
Delen op andere websites

In vergelijking met GTA vind ik dit wel een stuk saaier, en dat is niet perse omdat GTA meer variatie heeft in activiteiten en voertuigen, maar puur omdat de gameplay van online leuker is en de speelwereld meer gevuld is. Ik kan mezelf prima vermaken als ik alleen ben op gta, in RDR verveel ik me na een paar minuten al kapot. 

 

Vind het ook vrij bijzonder dat sommige mensen bij de release van RDO al gelijk GTA Online laten voor wat het is en deze gelijk ditchen. Ik vind RDO voor nu totaal geen waardige vervanger. Het is net als GTA Online net zo leuk wanneer je samen speelt, maar wat betreft inhoud is GTA velen malen beter, en imo leuker. 

Link to comment
Delen op andere websites

Maar was de inhoud van GTA Online beter in de beginfase? Ja, er waren meer missies en soorten deathmatches. Maar qua gameplay features was het ook maar kaal de eerste maanden. De variatie wat betreft de missies is gewoon slecht gedaan in RDO. Het lijkt me dat je het voor je spelers zo gevarieerd mogelijk wilt maken zodat ze zich lang kunnen bezighouden. Maar op dit moment zijn alle Stranger-missies in de Free Roam hetzelfde en dit had je al binnen twee uur door. Ze weten je nu nog niet te boeien en dat is zonde. De eerste indruk is toch de belangrijkste. De PvP mode is niet slecht maar ook snel eentonig. De locaties beginnen snel te vervelen als je ze zo vaak speelt. 

 

Wat me tot nu toe het meest irriteert is de typische Rockstar lag. Je weet wel, iemand slaat je 1x op jouw scherm en ondertussen krijg je schade van 10 klappen. Dit is ook vaak tijdens schietpartijen: Iemand heeft zijn wapen al getrokken maar dit komt bij jou vertraagd over. Resultaat is dat je dood valt door iemand die op jouw scherm nog niet geschoten heeft. Ik kan me echt irriteren aan deze connectie problemen. Zeker omdat het al sinds GTA IV in alle multiplayers van Rockstar heeft gezeten en er lijkt geen verbetering in te zitten. 

Link to comment
Delen op andere websites

Gtao had bv en ook in de begin fase dat je je bezig kon houden met auto's tunen en dergelijke. Normaal gezien hou ik wel van games waar je te paard moet/kan zoals AC Origins/MGSV/Oddesey/Last of us etc etc. Maar begint nu in red dead online te vervelen helaas.

 

Ik zie nu niet echt jaren lang aan dlc voor red dead online aangezien de beperkte middelen die je maar had in die tijd.

Je rijdt niet ff je paard en wagen bij Benny"s binnen bijvoorbeeld ;).

CEO sijsteem zie ik ook niet terugkeren in red dead. Dusja we zullen wel zien zeker.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...