Jump to content
PrioX

Interview: ''Geen plannen voor een Red Dead Redemption 2 Story DLC''


Red Dead Redemption 2 zal over een klein maandje een jaar oud zijn, en ook Red Dead Online viert dit jubileum over enkele weken. In een nieuw verschenen interview delen Rockstar-medewerkers een aantal opvallende en vast teleurstellende feitjes. In het interview worden onderwerpen als een Story DLC besproken, een map uitbreiding voor Red Dead Online, toekomstige updates voor Red Dead Online en nog veel meer. 

 

large.RDR2_15.jpg.636014fde8ab29a9c22777

 

Story DLC

Waar iedereen natuurlijk op wacht is een Story DLC voor Red Dead Redemption 2. Even leek het erop dat Rockstar Games al enkele weken hint op een Undead Nightmare DLC. Maar er lijkt voorlopig niks in de maak te zijn. 

 

Citaat

"We hebben het al eerder gezegd, maar we houden allemaal van games met een story mode, en het absoluut enorme verhaal en de even enorme epiloog van Red Dead Redemption 2 zijn daar hopelijk het bewijs van. Onze ambities voor onze online games zijn net zo hoog, en met Red Dead Online blijven we bouwen en uitbreiden om de wereld te matchen die we hebben gecreëerd voor het verhaal van Red Dead Redemption 2, niet alleen met de rollen maar ook andere activiteiten, Random Events, nieuwe personages, en om de algehele ervaring te verbeteren.

 

large.ea2e4bb92bada028e4815acada1ecb0fed

 

Map uitbreiding voor Red Dead Online

Spelers hopen als sinds de release van Red Dead Redemption 2 dat we ooit het Mexico uit de eerste Red Dead Redemption kunnen betreden. Alleen met glitches waren spelen in staat hier te geraken, en hetzelfde geldt voor het eiland Guarma. Kunnen we ooit een map uitbreiding verwachten? 

 

Citaat

Het staat momenteel niet op de planning, omdat we nog steeds zoveel kunnen doen met de wereld zoals die nu is. We bouwen de fundatie van Red Dead Online nu net. Dus voorlopig zijn er geen plannen daarvoor. 

 

large.RDOnline17.jpg.4a55666419cfa56ed56

 

Heists in Red Dead Online?!

Heists waren na het lange wachten een groot succes op GTA Online. De gameplay en achtergrond van Red Dead Online leent zich goed uit voor grote overvallen. De medewerkers van Rockstar hadden het volgende te zeggen:

 

Citaat

Dat is een ander punt die we zeker hebben besproken, en we hebben gespeeld met ideeën over hoe dat zou kunnen werken. Het is ook een opwindend vooruitzicht. Ik denk dat we er eens naar moeten kijken als we eenmaal voorbij deze eerste fase van de rollen, en hoe we deze nu gaan ontwikkelen, en kijken waar we de overvallen in de toekomst plaatsen. We willen niet te ver springen, te snel. We willen dat iedereen dezelfde reis beleeft, niet te snel. We willen niet dat ze te snel aan de finish komen, en alweer uitkijken naar het volgende. 

 

Lees het complete interview op vg247.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...