Jump to content
Platypus

The Owlhoot Family, hunter hatchet en bonussen in Red Dead Online


 

Het is een nieuwe week, dus een nieuwe Legendary Bounty is beschikbaar in Red Dead Online. Dit keer is het een hele familie die gezocht wordt: The Owlhoot Family. Zij zijn verantwoordelijk voor vele moorden op onschuldige reizigers en opereren rond Benedict Pass in Rio Bravo. Deze familie moet voor 7 oktober verantwoordelijk gesteld worden voor hun misdaden, en er wordt aangeraden om dit als posse aan te pakken aangezien het om meerdere personen gaat. Je kunt deze bounty starten bij eender welk Bounty Board en je kunt het herspelen zo vaak je wilt, maar het wordt telkens moeilijker: het aantal sterren op de poster geeft de moeilijkheid aan.

 

Nieuwe Collector Free Roam Event, Hunter Hatchet en meer

Over het bestaan van een zeldzaam Condor Egg bestaan al veel geruchten, en nu kunnen gedreven Collectors ook op zoek gaan naar dat ei. Kijk goed in de lucht (want Condors zijn vogels, duh), maar pas op voor bandieten die ook hun zakken willen vullen. De eerste speler die het ei vindt mag het houden. Free Roam Event - Condor Egg is beschikbaar vanaf rank 4 van de Collector Role.

 

large.RDOnline28.jpg.d40b9395189112c9dcf55d1e7edc6c8f.jpg

 

De Hunter Hatchet, een bruut en vlijmscherp wapen om door vlees en bot te hakken, is nu beschikbaar bij een Fence.

Scherpschutters kunnen oefenen in Spoils of War (Free Aim), een game mode waarbij je je voorraad moet beschermen van je tegenstanders.

 

RDO$200 cadeau en ander bonussen

Iedereen die deze week Red Dead Online speelt, krijgt een cadeautje van RDO$200. Daarnaast krijgen alle spelers die een willekeurig Role Free Roam Event (zoals de nieuwe Condor Egg) voltooien een exclusieve rood met zwarte Fuentes Poncho (zie onderstaande afbeelding). Als extra bonus worden alle Bounty Hunters die de Owlhoot Family met succes in de cel (of in het hiernamaals) krijgen beloond met 5 Tomahawks.

large.RDOnline29.jpg.d7f88abd786b72a4b7b6e752f1dd8421.jpg

 

Ten slotte krijgen alle spelers die de 2-staps verificatie hebben ingeschakeld op hun Social Club account 2000 Club XP, en ook een exclusieve tint van de nieuwe Morales Vest. Alle cadeautjes zouden binnen 48 uur na het inloggen op Red Dead Online moeten aankomen.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...