Jump to content

Huis en auto's kwijt


Martine

Recommended Posts

Help! Mijn zoontje had een prachtig appartement en deze week voor 20 euro playstation tegoed een auto erbij gekocht. Nu heeft hij iets gedaan waardoor hij ineens een kleine garage heeft en er staan ineens 2 heel andere auto's in. Kan ik hier wat aan doen? De auto's heb ik inmiddels gevonden... Storage... Maar nu dat huis nog....

Edited by Martine
Link to post
Share on other sites

Hallo Martine, 

 

Het appartement heeft hij waarschijnlijk ingewisseld voor de garage. Deze kan hij helaas niet terugkrijgen tenzij hij deze opnieuw koopt. Wel zal hij een deel van het aankoopbedrag van het appartement hebben teruggekregen (ik geloof de helft). Om te controleren of dit inderdaad het geval is kan je zoontje even de Mechanic bellen via de mobiele telefoon. Deze laat alle auto's per gebouw dat hij bezit zien, en zo kun je dus controleren of hij inderdaad het appartement kwijt is. Om dit in de toekomst te voorkomen kan hij een nieuwe aankoop (garage, huis, appartement, etc) in een nieuw slot plaatsen. Zo vervang je niet een andere garage/huis/appartement. 

 

Wanneer je een appartement met garage bezit kun je hier vaak 6 of 10 auto's in kwijt. Wanneer je daarna overstapt naar een kleinere garage met twee parkeerplaatsen zal het spel de eerste twee auto's overnemen die in de grote garage stonden. De garages werken namelijk met parkeerplaatsen (''slots''). Wanneer je naar een garage overstap met twee parkeerplaatsen zullen de auto's in slot 1 en 2 uit de grote garage worden overgezet. Tot de rest van de auto's heb je geen toegang tot je weer terug overstapt naar een garage met meer ruimte.

 

Dus in het kort:

- Tegen de ruil van een grote garage (of appartement) naar een kleine garage kun je niks meer doen. 

- De auto's die nu ontbreken zijn niet verloren, maar je kunt ze pas weer gebruiken wanneer je een grotere garage koopt. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...