Jump to content
Platypus

Nieuwe game mode, legendary bounty, kledij en meer


 

Het is de week van Halloween, en daarom heeft Rockstar een nieuwe tijdelijke game mode toegevoegd aan Red Dead Online: Fear of the Dark (een verwijzing naar dit nummer?). In deze angstaanjagende Showdown Mode nemen snelle en sterke Night Stalkers het op tegen de sterfelijke Hunters. De krachten van de Stalkers zijn echter verbonden met de schedelmaskers die in het gebied liggen. Hoe meer maskers de Hunters kunnen bemachtigen, hoe sterker hun wapens en hoe zwakker de Stalkers worden.

Hunters kunnen enkel winnen wanneer ze alle maskers hebben en de overblijvende Stalkers doden. De Night Stalkers daarentegen kunnen winnen door alle Hunters te doden of te overleven tot de tijd om is.

Deze mode is vanaf nu tot 12 november beschikbaar en er is een bonus van 3X Gold en 2X RDO$ tot 3 november.

 

Legendary Bounty: Tobin Winfield

 

 

De nieuwe legendarische Bounty deze week is een corrupte politicus. Deze voormalige burgemeester heeft tijdens zijn ambtsperiode gesjoemeld met gemeenschapsgeld en wordt nu gezocht voor geldverduistering. Hij werd voor het laatst gezien in Thieves' Landing. Ga naar eender welk Bounty Board om hieraan te beginnen.

 

Wekelijkse collectie en nieuwe kledij

large.RDOnline38.jpg.a2c656f68d99d650353e11fb3b6becc0.jpg

 

De Wheeler, Rawson & Co. catalogus heeft een nieuwe selectie kledingstukken toegevoegd, met onder andere de Tobacco Hat, de Thacker Hat, de Torranca Coat, Manstilla Poncho, Creswell Skirt, Sierra Boots en de Pickett Boots.

 

De Collectors onder ons kunnen een aardige duit verdienen door deze week de Veteran's Collection te verzamelen. Deze collectie bestaat uit de 1792 Quarter, Old Tom Gin en de Aubrey Onyx Ring.

 

Nieuwe bonussen en voordelen

large.RDOnline39.jpg.d7751eae30f427f59e4cabdf2ce752ff.jpg

 

Spelers die graag van scherpe voorwerpen houden, zullen blij zijn met de 30% korting op alle Cleavers, Machetes, Tomahawks en Throwing Knives deze week.

 

Nog steeds krijg je een exclusief masker voor elke rol uit Frontier Pursuits en voor rangen 10 en 20 van de Outlaw Pass. Meer details daarover kun je in ons vorig nieuwsbericht lezen. Daarnaast krijgen ook alle spelers die een ronde in de nieuwe Fear of the Dark mode winnen, een exclusieve tint van de Freak Mask      Wacht niet te lang, want al deze maskers (inclusief diegene die je bij Madam Nazar kunt kopen) zijn slechts tot 3 november beschikbaar.

 

PlayStation Plus-leden die voor 4 november inloggen krijgen nog steeds een exclusieve tint van de Killiman Vest, en Twitch Prime-leden die hun account aan Social Club linken kunnen nog steeds de Bounty Hunter License gratis bemachten en ze krijgen 10% extra korting bovenop de korting die hierboven staat vermeld.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...