Jump to content
PrioX

De winnaar van onze Discord verjaardagsactie is bekend!


De afgelopen dagen konden leden van onze Discord hun bijzonderste herinnering of moment tijdens het spelen van een Rockstar-spel met ons delen. Wij willen iedereen bedanken voor de leuke verhaaltjes die gedeeld zijn. Van moeilijke missies die op bijzondere wijze volbracht zijn, tot het online spelen met vrienden. We houden ervan en dus hopen we dat ze gedeeld blijven worden, ook al is de actie nu voorbij. :) 

 

large.IMG_8520.jpg.affe6e73603c13da6aeae

 

Uit de hoge hoed van @Joriz hebben we een winnaar gekozen. De winnaar ontvangt een leuk Red Dead Redemption prijzenpakket met een 'Redemption' t-shirt, een kaars in de vorm van een dynamiet, een 3D puzzel van een trein, en natuurlijk de traditionele GTAGames.nl goodies. 

 

De winnaar:

@Matthias1999

Citaat

Toen ik 13 jaar was wilde ik GTA San Andreas kopen, (dat was alles wat mijn oude laptop aankon) maar van mijn ouders mocht ik dit soort games niet spelen omdat ze 18+ zijn. Als ik had uitgelegd wat de game echt inhield had ik toen geen GTA gespeeld. Daarom heb ik mijn ouders wijsgemaakt dat je gewoon rond kon rijden en racen in een grote open wereld. Toen mocht ik de game wel kopen.

 

Van harte gefeliciteerd met de prijzen! Ze komen zo snel mogelijk jouw kant op. En nogmaals willen wij iedereen bedanken. Tot de volgende actie! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

gefeliciteerd voor de winnaar. veel plezier met de prijzen. ik hoop dat er meer van deze acties komen. jammer genoeg zag ik het te laat anders had ik wel mee gedaan

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...