Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Nyltje

[FEEDBACK] Engels

Recommended Posts

Nyltje

De laatste tijd zie ik vaker Engelse topicstarters. Weten jullie misschien wat de reden hiervan is en waarom deze mensen niet in eerste instantie naar gtaforums.com gaan?

Misschien om hier op in te haken op een bepaalde manier, betere vertaling bijvoorbeeld of misschien een knop dat een bericht automatisch wordt vertaalt.

 

Misschien wel door bepaalde reclame of betere vindbaarheid, dat weet ik natuurlijk niet. Maar dit is wat me een beetje opviel de laatste tijd.

 

Nyltje

Share this post


Link to post
Share on other sites
PrioX

Dank voor je feedback Nyltje. :)

Ik ga hier vanavond wat uitgebreider op in. Wat betreft de Engelse accounts vermoed ik spambots die nog niet onder handen zijn genomen. De exacte inhoud van enkele topics is namelijk op andere websites zoals Reddit te vinden. Het is dus kopieer en plak werk. 

 

Vanavond reageer ik op de rest! :)

 

Edit: 

Hoewel ik niet veel verstand heb van de technische aspecten, vind ik een vertaaloptie wel een interessant idee. Heeft Google Chrome zoiets niet standaard in de browser? Natuurlijk zijn we al ver gepasseerd door andere internationale websites zoals GTAForums.com. Maar dit soort opties kunnen geen kwaad mocht het niet al te veel inspanning kosten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...