Jump to content
Platypus

Nieuwe legendary bounty, kledij, bonussen, kortingen en meer


 

Nu Red Dead Redemption II ook beschikbaar is voor PC, zullen alle nieuwe en komende updates (zoals die van vandaag) ook op dat platform verschijnen, waaronder ook de nieuwe Legendary Bounty: Red Ben Clempson. Hij is de leider van de Red Ben Gang en staat bekend om chaos te creëren op lokale treinroutes. Hij ziet zichzelf als een dandy en draagt daarom graag chique en opvallende maatpakken, waardoor je hem vanop een afstand al kunt herkennen. Hij en zijn gang zijn voor het laatst in New Austin gezien, op zoek naar een nieuwe overval. Opgelet: hij is een scherpschutter en is gewapend en gevaarlijk. Voorzichtig zijn is de boodschap.

Wie aan deze Legendary Bounty wil beginnen, kan dat doen bij eender welk Bounty Board. Als je klaar bent, kun je deze na een korte tijd opnieuw spelen met een hogere moeilijkheidsgraad. Het aantal sterren op de poster toont de moeilijkheid aan.

 

Nieuwe wekelijkse collectie, kledij en meer

large.RDOnline40.jpg.d71e1121219c0de7e14eff68d20691e1.jpg

 

Collectors onder ons kunnen een flinke duit verdienen door deze week de Herbalist's Collection te verzamelen. Deze collectie bestaat uit de Blood Flower, Chocolate Daisy en de Creek Plum. Als je ze verzamelt hebt, kun je ze persoonlijk aan Madam Nazar afgeven of per post versturen.

De scherpschutters onder ons kunnen hun skills en reflexen testen in Sport of Kings (Free Aim).

 

De Wheeler, Rawson & Co. catalogus heeft een nieuwe selectie kledij in de aanbieding, waaronder de Cardozo Vest, die slechts tijdelijk beschikbaar is. De volgende kledingstukken zijn permanent beschikbaar: Dunaway Coat, Purkiss en Pearrow Hats, Union Cap, Farley Shirt en Tillson Sweater, nieuwe tinten voor de Ledbetter Hat, Fuentes Poncho en Killiman Vest, plus volgende nieuwe laarzen: Parson Boots, Rowland Boots, Cerrada Boots en Cibola Boots.

 

Bonussen en voordelen

large.RDOnline41.jpg.7e9c5619f2d546cf3fa0379811dd0602.jpg

 

De Wheeler, Rawson & Co. Club en de Outlaw Pass op PS4 en XBox One zijn nog maar één week beschikbaar, tot 18 november. Daarna kun je de exclusieve items niet meer vrijspelen. Als je de Outlaw Pass nu pas aanschaft, speel je alle beloningen tot je huidige clubrang automatisch vrij. Als extra cadeautje krijgen alle bezitters van de Outlaw Pass die rang 70 behalen een witte tint van de nieuwe Cardozo Vest (zie afbeelding).

 

De Collectors die de Field Shovel nog niet hebben gekocht krijgen 25% korting en 50% korting op alle Collector Maps. Als dat nog niet genoeg is, krijgen ze nog 25% extra geld op Collector Sets.

 

PlayStation Plus leden krijgen nog steeds de Page of Pentacles, Knight of Pentacles, Queen of Pentacles en King of Pentacles Tarot Cards als ze inloggen voor 18 november.

 

Twitch Prime leden die hun account aan Social Club hebben gelinkt krijgen nog steeds de Bounty Hunter License gratis en 10% extra korting op bovenstaande Collector kortingen.

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

4 uur geleden, PrioX zei:

Iemand enig idee of ik deze alsnog kan spelen?

Volgende week is de laatste legendarische bounty aan de beurt, dus ik hoop dat ze de week daarna allemaal tegelijk beschikbaar zijn. Of dat ze toch op z'n minst allemaal nog een keer aan bod komen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...