Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Platypus

Moonshiners: Een nieuwe rol in Red Dead Online op 13/12


large.1884484609_FrontierPursuits2.jpg.e023de41c4a561f4c850bdbb76f1c2df.jpg

 

In een Amerika dat nog niet helemaal onder de arm der wet leeft, zijn er heel wat buitenkansen voor outlaws om een nieuwe toekomst uit te bouwen. En hoe beter dan een Moonshiner (dranksmokkelaar) op de zwarte markt? Deze nieuwe rol komt op 13 december naar Red Dead Online. Deze rol, waarbij je ook je eigen drank moet stoken, is perfect voor de Traders onder ons of voor wie een eigen plek in het Wilde Westen wil. Speel rol-specifieke skills vrij door onder andere bij rivalen stokken in de wielen te steken, en met een beetje geluk open je misschien wel je eigen zaak.

large.919469633_FrontierPursuits3.jpg.a98d26f709f3ff334713480c063b85e6.jpg

 

Iedere Trader die een sell missie heeft voltooid of aan rank 5 zit, krijgt van Cripps een introductie om de beruchte Maggie Fike te ontmoeten. Zij is een oude rot in het vak (en ze heeft genoeg littekens om het te bewijzen) die je kunt vinden bij Emerald Ranch. Zij heeft voldoende connecties en kennis om je op weg te helpen.

 

Om te beginnen moet je eerst een Moonshining Shack kopen. Voor omstaanders lijkt deze schuur op een normale woning maar in de kelder gebeurt natuurlijk het belangrijkste: het stoken van illegale drank.

large.fc7aa083d8d30a5e89f037a35f6e3efe4ca4538f.jpg.8746936a4c4f205ea6bb04b1b65a5f6d.jpg

 

Het beheren van je illegaal zaakje is slechts deel van deze rol. Je zult ook samenwerken met Maggie in een reeks van nieuwe verhaalmissies, die je alleen of met vrienden kunt spelen. In deze missies moet je Maggie helpen wraak te nemen op rivalen. Wanneer je eigen zaak groeit (en je hebt rivaliserende operaties uitgeschakeld) zul je nieuwe recepten en technieken leren waardoor jouw Moonshine the best in the West wordt. Je zult ook de mogelijkheid krijgen om een eigen ondergrondse kroeg te beginnen die je zelf kunt decoreren en waar je zelfs een groep muzikanten aan kunt toevoegen om je vrienden en klanten te entertainen.

large.91012294_FrontierPursuits4.jpg.c4587d6cadf8f816d657cda21332bd11.jpg

 

Naast deze nieuwe rol komt er nog veel meer naar Red Dead Online op 13 december, waaronder de tweede Outlaw Pass, de nieuwe Navy Revolver, nieuwe kledij en meer outfit slots in je wardrobe. Meer details over deze nieuwe update kunnen we volgende week verwachten.

 

Spelers die deze week al in Red Dead Online duiken kunnen via de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue tijdelijke kledij kopen: Eberhart Coat, Carver Pants, Cardozo Vest, en meer. Collectors kunnen beginnen met hun speurtocht voor de Gambler's Choice Collection. Hiervoor moeten zij de Ace of Swords kaart, Gran Corazon Madeira drank en 1800 Gold Dollar munt verzamelen. De uitgelichte gamemode van deze week is Free Aim: Make it Count.

 

Bonussen. Daar hebben we er deze week weer genoeg van. Alle Posse Leaders ontvangen deze week een gratis Treasure Map, terwijl spelers die hun rang omhoog willen brengen 40% meer XP krijgen voor Free Roam Event, Free Roam Mission, Bounty Mission, Trader Resupply Mission, A Land of Opportunities Mission, Showdown Mode en Race.

 

Een Persistent Posse aanmaken is deze week 50% goedkoper, en Race Horses, Horse Tack, Gunbelts, Weapon Metals en het uiterlijk van je karakter aanpassen is 30% goedkoper.

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...