Jump to content
PrioX

Achtervolg je vijanden in de nieuwe JB 700W


 

Altijd al als een echte spion willen rondscheuren in Los Santos, en was de originele JB 700 daarvoor niet voldoende? Dan heeft Warstock Cache and Carry een nieuw speeltje in het assortiment: de JB 700W. Deze Aston Martin DB5 look-a-like kan uitgerust worden met functionele wapens en mijnen om het je tegenstanders moeilijk te maken. De auto is te koop voor $1.470.000. Een tuxedo is niet bij de prijs inbegrepen. 

 

In ander nieuws: Na sneeuw komt... zonneschijn! Helaas is door het warme weer in Los Santos de sneeuw verdwenen. Wel moet men nog steeds oppassen voor moordende kerstmannen, of RC Tanks die de straten sinds gisteren onveilig maken. De weersvoorspellingen geven wel aan dat het met Oud & Nieuw opnieuw gaat sneeuwen. Het opbergen van de winterkleding is dus nog niet nodig! Spelers die op 31 december inloggen ontvangen de Yellow Reindeer Lights Bodysuit, en op 1 januari de Neon Festive Lights Bodysuit. Op deze dagen ontvang je ook nog een Firework Launcher, Firework Launcher raketten, snacks en armor.

 

Bron: Rockstar Newswire

Foto: Tez2 op Twitter

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...