Jump to content
Thundercover

Switch-controller gevonden in code RDR2


Met Red Dead Redemption 2 inmiddels bijna twee maanden uit voor de pc, spitten modders nog altijd door de spelbestanden op zoek naar aanwijzingen voor nog niet aangekondigde onderdelen. De laatste vondst geeft daarbij weer voer voor de nodige discussie. Twitteraar Tez2 (@TezFunz2) maakte namelijk melding van een Switch Pro Controller texture in de code van RDR2.

 

 

large.switchcontent.png.2e2cf956e53ddcb2
Links de gevonden texture, rechts de Pro Controller.

 

De gevonden texture zou kunnen wijzen op twee mogelijke scenario's. De eerste is natuurlijk dat Rockstar van plan is om RDR2 uit te brengen voor de Switch. De nieuwste console van Nintendo is geen onbekende van Rockstar: ruim twee jaar geleden werd L.A. Noire er al voor uitgebracht. Tevens heeft de console met Zelda: Breath of the Wild en Witcher 3 laten zien dat het grafisch behoorlijk krachtig is. Op een Spaanse webshop wordt de Switch zelfs al genoemd bij ondersteunde consoles voor RDR2, al moet hierbij de kanttekening gemaakt worden dat er geen releasedatum bij staat en dat het bij meer spellen nog onbevestigde Switch-support heeft geplaatst.

 

Realistischer is de tweede mogelijkheid dat Rockstar werkt aan ondersteuning voor de Switch Pro Controller voor RDR2 op de pc. Steam heeft inmiddels geïntegreerde ondersteuning voor de controller en ook hier is Rockstar niet onbekend mee: Grand Theft Auto V heeft er immers ook ondersteuning voor. De Xbox One en PlayStation 4 controllers worden al wel ondersteund door de pc-versie van RDR2.
 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...