Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Platypus

Nieuwe kledij en bonussen in Red Dead Online


large.RDOnline45.jpg.6eed1b7244046b633a59d4b4201a9074.jpg

 

De kerstperiode is voorbij, dus de sneeuw is weg en alles is weer normaal in Red Dead Online, waaronder de wekelijkse updates op dinsdag. Om te beginnen heeft de Wheeler, Rawson & Co. catalogus een nieuwe selectie kledij in de aanbieding, zoals de Rivera Hooded Tunic, McCrum Pants, the Palma en Baldock Hats, Kelley Boots en Pico Sandals. Daarnaast hebben ze ook de  Boutell Hat en Leavitt Jacket die slechts tijdelijk beschikbaar zullen zijn.

 

Spelers die graag scherp schieten en Takeover modi spelen, kunnen hun vaardigheden testen in Free Aim Series, want alle alle Capture

 game modi zijn toegevoegd (met onder andere Hostile Territory, Overrun, Plunder, Spoils of War en Up in Smoke).

 

Bonussen en voordelen

large.RDOnline46.jpg.7c63ee25b09b90e0b17773d6f4edf81b.jpg

 

Alle Moonshiners die voor 13 januari rank 3 bereiken, ontvangen een exclusieve tint van de Kelley Boots. Daarnaast krijg je 500XP voor je rol wanneer je een smaakje toevoegt aan je moonshine, die je ook voor een hogere prijs kunt verkopen. Ten slotte krijgen alle Moonshiners die deze week moonshine van medium sterkte verkopen 30% korting op een Norfolk Roadster paard. Al deze voordelen kun je vinden onder Benefits in het optiesmenu.

 

Spelers die nog niet aan de Moonshiner rol zijn begonnen, krijgen 25% korting op Moonshiner Shack Properties en Property Relocations. Alle Traders onder ons krijgen 40% korting op Novice en Promising Role Items, zoals de Stew Pot en Medium Delivery Wagon.

 

Spelers die op Social Club de 2-staps verificatie hebben ingeschakeld, krijgen kortingen op de Outlaw Pass, Role Items voor Bounty Hunter, Trader en Collector plus een gratis Kladruber paard naar keuze.

Spelers die hun Social Club met Twitch Prime hebben gelinkt krijgen nog steeds de Collector's Bag en Polished Copper Moonshine Still upgrade gratis.

 

Bron: Rockstar Newswire

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...