Jump to content
PrioX

GTA Online is een sportauto rijker, de Albany V-STR


 

Ben jij opzoek naar iets wilds, iets waar jij je energie in kwijt kan en tegelijkertijd de totale controle in kunt verliezen? Kijk niet verder dan de nieuwe Albany V-STR. Deze nieuwe sportauto die vanaf vandaag beschikbaar is op GTA Online is precies dat wat je zoekt. De auto kost $1,285,000 en kun je bestellen via Legendary Motorsport.

 

Dan de bonussen van deze week, want zoals gewoonlijk zijn deze er ook weer. Om te beginnen start vandaag de actie waarmee je $1 miljoen gratis kunt ontvangen. Wat je hiervoor moet doen? Gewoon eventjes GTA Online opstarten tussen 30 januari en 5 februari. Verder kun je deze week ook dubbel GTA$ en RP verdienen met Target Assault Races, Motor Wars en Deadline. VIP en CEO organisaties in de Freemode kunnen ook rekenen op dubbel GTA$ en RP voor VIP/CEO Work en Challenges. Spelers die hun gratis miljoen snel willen uitgeven kun weer gaan shoppen, en tegelijkertijd profiteren van kortingen op verschillende voertuigen. Zo kun je de HVY Nightshark en Nagasaki Shotaro met 40% korting bestellen. Ons bonussen en kortingen overzicht laat je de volledige lijst zien. 

 

large.b6face9d8dbf918b17c0f6f7ef1dcacb99

 

Dan The Diamond Casino, want zij hebben deze week een hebbedingetje op het voertuigpodium staan. De Pegassi Oppressor is deze week te winnen, en dan kun je doen door aan het Lucky Wheel te draaien. Ook maakt het nieuwste merk in Los Santos, Yellow Dog with Cone, hun kleding beschikbaar voor alle spelers. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...