Jump to content
PrioX

Bespaar op paarden en Stable ruimte, en claim het Bounty Hunters pakket


large.cf20c3c4c6e82099a89c5fd0318b6ae861

 

De wekelijkse bonussen op Red Dead Online zijn vandaag bijgewerkt. Als je nog ruimte nodig hebt om je paard te stallen, dan is het nu een goed moment om de Stable binnen te lopen en een plekje te huren. Er is namelijk 25% korting op Stable Slots. En wanneer je Stable Slots vrij hebt kun je ook een van de volgende paarden kopen met 40% korting: de Breton, Kladruber, Criollo, en Norfolk Roadster. Ook zijn er enkele Emotes met 40% afgeprijsd: de I'm Watching You, Hat Tipping, Look To Distance en Hangover Emotes.

 

Zoals we vorige week al gemeld hebben kun je tussen 4 en 10 februari een speciaal Bounty Hunter pakket claimen. In dit pakket zitten handige beloningen voor de (beginnende) Bounty Hunters. Allereerst krijg je een gratis Bounty Hunter licentie, handig wanneer je soortgenoten wilt opsporen en wilt binnenhalen voor een beloning. Ook krijg je 25 Bolas en Tracking Arrows.

 

Als afsluiter ontvangen de PlayStation Plus-spelers nog drie gratis Mash Refills voor hun Moonshine operaties, en drie gratis Trader Resupplies.

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...