Jump to content
PrioX

GTA IV: The Complete Edition beschikbaar op Steam en de RGL


large.e966003b569431e43e330b653404954cb3

 

Nadat de ondersteuning voor Games For Windows Live werd stopgezet verdween Grand Theft Auto IV in januari tijdelijk van Steam. Vorige maand werd Grand Theft Auto IV teruggebracht in de Complete Edition. In deze editie zitten ook de twee uitbreidingen: The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony maar verdwenen de Games For Windows Live onderdelen. Door deze verandering is alle ondersteuning voor Games For Windows Live verwijderd, is de multiplayer niet meer toegankelijk en zijn leaderboards niet meer in te zien. Ook zijn de volgende radiozenders tijdelijk niet beschikbaar: RamJam FM, Self-Actualization FM, en Vice City FM.   

 

Steam-gebruikers zullen zien dat hun versie van GTA IV automatisch veranderd naar de bovengenoemde editie. Vandaag bevestigd Rockstar Games dat Grand Theft Auto IV: The Complete Edition nu ook via de Rockstar Games Launcher te koop is voor €20, met dezelfde veranderingen als de Steam-versie. 

 

Bron: Rockstar Games

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...