Jump to content
PrioX

Verdien $1 miljoen met challenges op GTA Online


large.schlagen.jpg.cfa30e4665d15ebe84f3e

 

Een nieuwe week met bonussen en kortingen is aangebroken op GTA Online. Ook deze week is het niet mis, en kun je weer wat geld verdienen en profiteren van kortingen. Allereerst krijg je 3x meer RP en GTA$ voor alle Stockpile, Air Force Zero en Top Fun missies. Zorg dus dat je een vliegbrevet in je zak hebt en ga de strijd aan in het luchtruim van San Andreas. 

 

large.beerhat.jpg.3feed98d1e92591ad16c8c 

 

Dan al dat gratis geld. Zoals we vorige week al gemeld hebben kun je de hele maand eenmalig $500.000 ontvangen wanneer je inlogt op GTA Online. Vandaag is er een nieuwe optie bijgekomen om maar liefst $1.000.000 te ontvangen. Spelers die deze week 10 Daily Objectives voltooien ontvangen dit geldbedrag en de exclusieve J Lager Beerhat.

 

Geld besparen kan natuurlijk ook weer. Er zijn verschillende voertuigen en properties afgeprijsd. Zo kun je de P-996 Lazer met 60% korting bestellen via Warstock Cache and Carry. Alle actieve bonussen en kortingen zijn zoals gewoonlijk in ons overzicht zichtbaar. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...