Jump to content
PrioX

Help Gerald in zes nieuwe missies op GTA Online


Gerald heeft je hulp nodig! Hij en The Families ondervangen wat hinder van rivaliserende bendes, en zoals elke andere zakenman heeft Gerald alvast zijn ontsnappingsplan klaarliggen. Door hem te helpen in een serie nieuwe Contact Missions zorg je ervoor dat Gerald zijn zaakjes kan blijven runnen en jij verdient natuurlijk een leuk centje bij. 

 

large.gtao_event_230420_1.jpg.ef2b7a934e large.gtao_event_230420_2.jpg.3d5bf94f63

 

Make Ends Meat

Een rivaliserende bende gebruikt het slachthuis in Los Santos als basis om hun ''producten'' de straat op te sturen. Gerald vraagt je hier een stokje voor te steken, de rivaliserende bende uit te schakelen, en meteen hun ''kookboek'' mee te nemen. De vaardigheid om een kluis te kraken komen goed van pas tijdens deze missie! 

 

Go Figure

Gerald heeft een tip gekregen dat een lokale dealer drugs verstopt in poppetjes van actiefiguren. Weet de poppetjes te lokaliseren, maar wees op alles voorbereid. 

 

large.gtao_event_230420_3.jpg.968ac94379 large.gtao_event_230420_4.jpg.4200919886

 

Fast Peddeling

Een motorbende probeert Gerald op allerlei manieren tegen te werken. Gerald wilt de motorbende iets duidelijk maken en doet dat door jou naar een van hun bedrijfjes te sturen. Steel hun goederen, dat zal ze leren! 

 

Deal With It

Een deal loopt helemaal in de soep, en pakketjes drug worden in de chaos gesloten. Gelukkig heeft Gerald een tracker in de drugs verstopt waardoor hij precies weet waar de drugs is. Steel de drugs terug maar zorg wel dat de politie je niet in de kraag pakt. 

 

large.gtao_event_230420_5.jpg.0f8d901a07 large.gtao_event_230420_6.jpg.f9b3619785

 

Bad Companies

Gerald heeft het helemaal gehad met een rivaliserende bendeleider. Lok hem uit zijn schuilplaats en schakel hem en zijn mannen uit. 

 

End Product

Gerald wilt al zijn producten aflossen en verkopen aan een lokale koper. Zorg ervoor dat de deal goed verloopt. 

 

De zes nieuwe missies, en alle andere Contact Missions, leveren je deze week dubbel RP en GTA$ op. Uiteraard zijn er ook andere bonussen en kortingen actief. Deze kun je zoals gewoonlijk in ons overzicht teruglezen. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...