Jump to content
PrioX

Het is tijd om je bunker op te ruimen op GTA Online


Daar zijn we weer met een nieuwe week met bonussen en kortingen op GTA Online. Deze week kunnen spelers profiteren van meer beloningen voor Bunker-gerelateerde zaken, gratis pistolen binnenhalen, een nieuwe auto winnen in het casino en nog meer. 

 

large.gtao_event_11520_2.jpg.ded958269d7

 

Spelers die hun Bunker vol met goederen hebben liggen kunnen deze week op een verkooptocht gaan en 2x RP en GTA$ verdienen met de Bunker verkoopmissies. Bunker Research ontvangt deze week een 50% boost, en je kunt ook nog 2x RP en GTA$ verdienen met alle Adversary Modes in de Bunker en Missile Base

 

De Entity XXR, Sultan RS, Nightshark, Emerus. Deze voertuigen zijn deze week afgeprijsd, samen met alle handpistolen die je gratis kunt ophalen bij Ammu-Nation. Alle bonussen en kortingen zijn zoals gewoonlijk in ons overzicht terug te lezen. 

 

Mocht je GTA V nog niet hebben op de PC, en deze wel graag willen aanschaffen; Epic Games heeft een mooie deal voor je. Tot 21 mei kun je het spel via hun digitale store gratis downloaden! Lees er meer hier meer over. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...