Jump to content
PrioX

Bespaar geld in de Rockstar Games Launcher met deze kortingscode


large.rockstargames_sale_1.jpg.d9e57bd49

 

UPDATE:

De actie is tijdelijk stopgezet vanwege technische problemen met de Rockstar Games Launcher. Rockstar deelt z.s.m. meer info. 

 

Van plan om binnenkort iets te kopen in de Rockstar Games Launcher? Dan kun je met deze kortingscode €10,- besparen op je eerst volgende aankoop. Tot 2 juni geeft Rockstar Games je de kans om de code MAYSALE in te vullen bij het betalen van je aankoop, en korting zal direct toegepast worden. Het is dus een perfect moment om een van de verschillende spellen die je nog mist in je collectie aan te schaffen, zoals Red Dead Redemption 2 die op dit moment al 40% is afgeprijsd. Ook kun je natuurlijk een Shark Card of Gold Bars kopen om op GTA Online en Red Dead Online je portemonnee bij te vullen. 

 

GTA V hoef je tijdelijk niet te kopen via de Rockstar Games Launcher. Via de Epic Games Store is deze namelijk tot 21 mei gratis te downloaden. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...