Jump to content
PrioX

Verdien veel geld met het verzamelen van Tarot-kaarten


large.rdo_event_26520_1.png.dcb1b9b3a327

 

Het is een nieuwe week, en Rockstar Games heeft vandaag Red Dead Online weer bijgewerkt met nieuwe bonussen en kortingen. Spelers die nog even wat extra geld willen binnenhalen kunnen deze week opzoek gaan naar de Tarot-kaarten op Red Dead Online. Madam Nazar betaalt namelijk 50% meer geld voor deze collecties. Je kunt de kaarten door heel de wereld vinden, en met behulp van de gratis Collector map die Rockstar je cadeau doet wanneer je inlogt, zul je ze makkelijker kunnen vinden. Of nog beter: volg deze link. Op de website van Jeanropke heb je een map waarop alle locaties staan gemarkeerd van alle verzamelitems. Gewoon even filteren via het menu en je hebt ze zo gevonden. 

 

large.rdo_event_26520_3.jpg.c5d6c0e4d41f large.rdo_event_26520_2.jpg.9d6bc2abc8c1

 

De Wheeler, Rawson & Co. Catalogue is ook bijgewerkt met wat tijdelijke kledij. De volgende kledingstukken zijn tot 8 juni te koop: Dillehay Hat, Lister Hat, Patterned Bandanas, Morales Vest, Morning Tail Coat en Leavitt Jacket. Vergeet ook niet dat je tot 8 juni gratis een Persistent Posse kunt aanmaken. Het is altijd leuker om het wilde westen met een groep te ontdekken. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...