Jump to content
PrioX

Het is de week van de Weeny Issi op GTA Online


Grote dingen moeten niet altijd groot verpakt worden, de Weeny Issi Classic is een perfect voorbeeld. Om te vieren dat deze auto onder ons is heeft Rockstar de komende week omgedoopt tot de Weeny Issi Classic week

 

large.gtao_event_28520_2.jpg.aef2dbeff46

 

Je kunt 3x GTA$ en RP verdienen met de Weeny Issi Classic Races. Heb je deze klassieker niet je in garage staan dan kun je er eentje lopen met 50% korting, of winnen; in The Diamond Casino staat het voertuig op het podium waardoor je deze kunt winnen met het Lucky Wheel. Om je toewijding tot Weeny goed te laten merken krijg je een gratis Weeny t-shirt wanneer je deze week inlogt. 

 

large.gtao_event_28520_5.jpg.73c568fc763 large.gtao_event_28520_4.jpg.76b1acfc08c

 

Spelers die nog andere manieren zoeken om de portemonnee te vullen moeten goed op hun telefoon letten. Martin Madrazo kan zomaar bellen om je een Dispatch-missie aan te bieden, of je kunt Lamar uit de brand helpen met een Lowrider-missie. Je ontvangt voor deze missies 2x GTA$ en RP.

 

Zoals gewoonlijk zijn er ook kortingen op GTA Online. Deze kun je samen met alle andere events in ons overzicht bekijken. Blijf ons in de gaten houden; binnenkort presenteren wij namelijk een compleet vernieuwd Nederlandstalig events-overzicht voor GTA Online en Red Dead Online. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...