Jump to content
PrioX

Arena War bonussen en meer op GTA Online


 

GTA Online is terug met een wekelijkse update bestaande uit bonussen en kortingen. Spelers kunnen deze week extra geld en RP verdienen met verschillende activiteiten, kunnen beloningen winnen en besparen op veel voertuigen en meer. 

 

De geur van verbrand rubber is heerlijk, zeker voor de adrenaline junkies onder ons. Rockstar weet dat Los Santos vol zit met waaghalzen die er maar niet genoeg van kunnen krijgen. Daarom dat de Arena Wars Series terugkeert met een 3X GTA$ en RP bonus. Mocht je niet bij de eerder genoemde doelgroep behoren dan kun je het altijd wat rustiger aan doen. RC Bandito Races zijn wellicht meer jouw stijl, en deze leveren je 2X GTA$ en RP op, evenals de Premium Deluxe Repo missies van Simeon.  

 

large.gtao_event_11620_2.jpg.b7641ffe2ba

 

Verder bevatten de kortingen van deze week veel verschillende voertuigen, garages en upgrades voor de Arena Wars, er zijn t-shirts te winnen met Business Battless, en is er een nieuw podiumvoertuig in The Diamond Casino. Voor een compleet overzicht van alle actieve events kun je hier terecht. Blijf ons in de gaten houden; binnenkort presenteren wij namelijk een compleet vernieuwd Nederlandstalig events-overzicht voor GTA Online en Red Dead Online. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...