Jump to content
PrioX

Vier Independence Day met bonussen en kortingen


 

Op GTA Online kun je deze week de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag vieren met passende bonussen en kortingen. In de duisteren gangen van de bunker in Mount Chiliad kun je de zakken vullen met Every Bullet Counts, Juggernaut, Slasher en meer. Je krijgt namelijk dubbel RP en GTA$ voor de Missile Base Series

 

large.gtao_event_2720_2.jpg.4abbdded1dcbTijdens Business Battles kun je ook exclusieve beloningen verdienen. Naast de standaard GTA$ en RP beloningen kun je deze week speciale t-shirts en petten verdienen wanneer je een Business Battle in de Freemode speelt. Je maakt o.a. kans op het Statue of Happiness t-shirt en de Super Wet Beer hat. 

 

Naast de bovenstaande bonussen zijn er tal van kortingen beschikbaar, waaronder 50% korting op alle Independence Day content zoals de Firework Launcher, Musket en Liberator Monster Truck. Deze week kun je de Western Sovereign winnen met het Lucky Wheel.

 

Bekijk de volledige lijst met huidige bonussen en kortingen in ons overzicht

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...