Jump to content
PrioX

Dit voertuig kun je deze week gratis claimen


Een nieuwe week met bonussen en kortingen is aangebroken op GTA Online. Deze week kunnen spelers weer meer GTA$ en RP verdienen, geld besparen op voertuigen en properties, en zelfs een gratis voertuig claimen. Rockstar benoemt deze week de ''Pilot week''.

 

large.glider.jpg.6c1eccd670cbba8c65e7095

 

Laten we beginnen met het laatste: een gratis voertuig, want daar ben je hier eigenlijk voor gekomen. Deze week kunnen alle spelers de Nagasaki Ultralight bestellen. Deze motorbestuurde glider kun je gratis bestellen bij Elitás Travel. 

 

Dan snel door met de bonussen van deze week. Je kunt meer GTA$ en RP verdienen met de Stockpile Adversary Mode, Air-freight Cargo, en Flight School missies. Volop geld besparen is deze week ook weer geen probleem. Zo zijn o.a. de FH-1 Hunter, Progen T20 en Pegassi Osiris afgeprijsd. 

 

Het volledige overzicht met de huidige GTA Online events is hier zichtbaar. Binnenkort lanceren wij een compleet vernieuwd events-overzicht voor GTA Online en Red Dead Online. Blijf ons dus in de gaten houden! 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...