Jump to content
PrioX

Bonussen op Deadline, Stunt Races & Biker Sales op GTA Online


large.gtao_event_23720_3.jpg.e7c3f41fab8

 

GTA Online-spelers die deze week aan de slag gaat op het spel kunnen zoals gewoonlijk weer rekenen op nieuwe bonussen en kortingen. Spelers die beginnen aan de Deadline Adversary Mode ontvangen maar liefst 3X RP en GTA$. Dus zorg dat je een beetje overweg kunt met de Nagasaki Shotaro en de verschillende power-ups die in het speelgebied verspreid liggen. Want zolang je de vijand in je spoor weet te krijgen vul je de portemonnee. 

 

De stoere motorclubs in Los Santos en Blaine County kunnen deze week ook beter op pad gaan. Alle Biker Business verkoopmissies leveren de President namelijk 2X RP en GTA$ op. De adrenaline junkies onder ons kunnen misschien uitwijken naar de Stunt Races, want ook daarvoor ontvang je 2X RP en GTA$

 

large.gtao_event_23720_7.jpg.2da4a97bc2b

 

En zoals elke week zijn er ook kortingen, nieuwe Time Trials, een nieuwe Premium Race en ook een nieuw podiumvoertuig die je kunt winnen met het Lucky Wheel. Daarbij is er nog een speciale bonus: spelers die dit weekend een Arena War match spelen, en een van de voertuigvarianten kiezen (Apocalypse, Future Shock en Nightmare) kunnen volgende week rekenen op korting. Het voertuigvariant dat dit weekend het meeste gebruikt wordt door de community zal 50% afgeprijsd worden. 

 

Het complete overzicht met de actieve bonussen en kortingen op GTA Online kun je hier bekijken. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...