Jump to content
PrioX

Survival en Arena War bonussen op GTA Online


Een nieuwe week, en zoals vanouds betekent dat er nieuwe bonussen en kortingen beschikbaar zijn op GTA Online. Spelers die deze week een dodenwens hebben kunnen proberen de Survival Series te starten. Door golven van vijanden van je af te schieten kun je deze week 2X GTA$ en RP verdienen. 

 

large.gtao_event_30720_4.jpg.8c9d5868a4d large.gtao_event_30720_5.jpg.dc878e85112

 

Dat is natuurlijk nog niet alles. Een klassieke demoltion derby is altijd leuk, en zeker wanneer je er mee kunt verdienen. Daarom dat je deze week ook zeker Arena Wars wilt gaan spelen. Je krijgt er 2X GTA$ en RP voor, en 3X Arena Points. Afgelopen weekend konden spelers al Arena Wars spelen voor een bonus: de voertuigvariant die het meest gebruikt ging worden, werd deze week 50% afgeprijsd. De deelnemers hebben de Apocalypse variant het meest gebruikt en kunnen deze variant met 50% korting kopen voor de beschikbare voertuigen. 

 

En een wekelijkse update is niet compleet zonder de andere evenementen waaronder kortingen, Time Trials, Premium Race en een nieuw podiumvoertuig in het casino. Voor de complete lijst met bonussen en kortingen kun je hier terecht. 

 

De huidige bonussen en kortingen lopen tot 10 augustus, en de kans is daarom groot dat we 11 augustus de eerder aangekondigde zomerupdate krijgen. Wij houden jullie op de hoogte! 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...