Jump to content

Vraag....


Lilly09

Recommended Posts

Hallo Lilly! 

 

We hebben het over GTA Online toch? GTA Online is iets anders opgebouwd dan de story mode van bijvoorbeeld GTA 5. Je zal zelf missies moeten starten van opdrachtgevers die niet altijd op de map verschijnen. 

 

Als je het menu opent doe je het volgende:

Start menu -> Online -> Jobs -> Play Job -> Rockstar Created -> Missions

 

Je zal nu een lijst met tientallen (simpel opgebouwde) missies zien waaruit je kunt kiezen. Deze missies kunnen vaak ook op je telefoon binnenkomen via een uitnodiging van een opdrachtgever of een andere speler die je uitnodigt. Na mate je hogere levels bereikt krijg je ook nieuwe opdrachtgevers en missies. Zo is het uiteindelijk mogelijk om na het kopen van een High-End appartement Heists te starten via Lester, of wanneer je een Casino Penthouse koopt krijg je missies van de staff daar. 

 

Je kunt overigens ook via dezelfde manier die ik hierboven beschrijf andere Jobs starten. Naast de gewone missies heb je ook tientallen Deathmatches, Races, Adversary Modes, etc.

 

Mocht je meer hulp zoeken dan zal er vast iemand in onze Social Club crew zijn die je kan helpen tijdens het spelen. https://socialclub.rockstargames.com/crew/gtagamesnl

Maar vragen kan hier natuurlijk ook altijd :) 

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...