Jump to content
PrioX

Zweef en glijd naar drievoudige beloningen in GTA Online


large.GTAO_Vehicle_GauntletClassicCustom

 

Het is vandaag 17 september, en dat betekent dat GTA V inmiddels zeven jaar oud is. Hoewel GTA Online iets later beschikbaar werd kun je deze verjaardag toch al een beetje vieren in GTA Online. Daar zijn namelijk de wekelijkse bonussen en kortingen bijgewerkt en kun je extra centjes en RP verdienen met verschillende activiteiten. 

 

Om te beginnen kun je deze week drievoudige beloningen verdienen met de Overtime Rumble Adversary Mode. Zweef en glijd jezelf naar het platform in een Ruiner 2000 en laat zien dat je goed kunt mikken. Dezelfde bonus is deze week geldig voor King of the Hill matches die je speelt. Wil je deze week liever wat ruimte maken in je hangar, dan is het tijd om je Air Cargo te verkopen; deze missies leveren je namelijk dubbele beloningen op. 

 

large.GTAO_Bonus_Solomon_1.jpg.dfbd9a82b

 

De beroemde filmproducent Solomon Richards roept al enige tijd wat hulpkrachten op om zijn gesloten filmvoorwerpen terug te vinden. Deze liggen verspreid in Los Santos en Blaine County, en Solomon heeft een leuke beloning voor je klaarliggen wanneer je alle tien de filmvoorwerpen weet terug te vinden. Wanneer je dat in de komende zeven dagen doet krijg je van hem een geldbonus van $250.000. Ook spelers die de filmvoorwerpen al reeds gevonden hebben krijgen deze bonus binnen zeven dagen. 

 

En zoals gewoonlijk zijn er ook weer handige kortingen, is er een nieuw podiumvoertuig, kunnen spelers aan de slag met nieuwe Time Trials en Premium Races. Alle huidige events zijn zichtbaar in dit overzicht. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...