Jump to content
PrioX

GTA 5 zal binnen enkele seconden opstarten op nieuwe consoles


De was doen, het vuilnis buiten zetten of lekker langs de Griek. Het kan allemaal terwijl je aan het wachten bent op het laden van GTA 5. Dat het laden van dit spel lang duurt is al vanaf dag 1 een bekend probleem. Sommigen onder ons hebben er mee leren leven. Maar binnenkort komt daar voor nieuwe console bezitters verandering in.  

 

gallery_1_164_1387862.jpg

 

Enkele journalisten die de nieuwe Xbox Series X al in handen hebben en enkele spellen hebben kunnen testen, melden dat de backwards compatibility versie van GTA 5 (dus de Xbox One versie) veel sneller opstart dan nu het geval is. Jez Cordan, een schrijver voor Windows Central, meldt dat het spel binnen enkele seconden kan opstarten, en Tom Warren van The Verge heeft er een video bijgemaakt. Nu moeten we al snel meer dan twee minuten wachten. Of het laden van GTA Online ook sneller zal zijn is niet bekend. Maar ook dat zal ongetwijfeld wat soepeler verlopen dan nu. 

 

 

Verdere upgrades voor het spel zijn niet gespot. Dat is ook niet vreemd aangezien Rockstar zelf al een verbeterde versie heeft aangekondigd voor de nieuwe generatie consoles, en hoogstwaarschijnlijk geen upgrades zal geven aan de oudere versies. Dat GTA 5 sneller zal opstarten op de PlayStation 5 zal ook vast en zeker het geval zijn. 

 

Bron: JezCorden en Tom Warren

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

leuk voor die kinderen die het nog spelen dit is toch de grootste schande ooit dat er geen nieuwe gta op de nu nog current gen verschenen is omdat ze geil worden van kinderen met papa's creditcard.  hoop dat het ze er langzamerhand geld bij kost. 

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Goh, wat een wereldnieuws, echt de 8ste wereldwonder... GTAV laadt bij mij bij de tweede keer opstarten sneller op en dat is op een 6 jaar oude HDD.

Natuurlijk niet binnen enkele seconden maar gewoon hooguit max 10-15 seconden. Sony zal vast wel wat teveel sake hebben gedronken.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...