Jump to content

Garage en huis


Yt_blisotrax

Recommended Posts

Hallo allemaal! 

1. Ik had een huis met 6 plekken voor auto's. Ik had er 5 vol, ik heb dat huis verkocht/Ingeruild en heb een garage met 10 plekken gekocht. Naar ook een gratis appartement met 2 plekken. Mijn garage kan ik niet meer vinden op de map... Ben ik nu al mijn auto's kwijt??

2. wat krijg je allemaal gratis bij de premium editie van gta? 

3. Hoe kan je heel veel geld verdienen? 5 mil ofz

 

mvg,

Bo

Bewerkt: door Yt_blisotrax
Link to comment
Delen op andere websites

1. Als je een appartement inruilt verdwijnt de garage van het oude appartement. De auto's worden in de garage van het nieuwe appartement gezet. Ik weet niet wat er gebeurt als je een appartement inruilt voor een met minder garageplekken. Denk dat je in ieder geval een melding krijgt dat er dingen verloren gaan gaan.

 

2. Bij de premium editie krijg je volgens mij het "Criminal Enterprise Starterpack", wat voor het grootste gedeelte rotzooi is. Je krijgt wat bedrijven (op de allerslechtste locaties), wat auto's die je nooit gaat gebruiken, en wat kleren die je waarschijnlijk ook nooit gaat dragen.

 

3. Beste methode is momenteel de Cayo Perico Heist waarbij je na een tijdje makkelijk een miljoen per uur kunt binnenharken. De Kosatka (onderzeeër) die je hiervoor moet aanschaffen kost wel 2,2 miljoen. Als je dat niet hebt kun je de Casino Heist gaan doen (On-Call via telefoon) of collectables gaan zoeken of auto's verkopen of de 3x gamemode van de week spelen.

Link to comment
Delen op andere websites

Miljoen per uur is beetje een overstatement. icm alle preps en setups ben je toch wel zeker het dubbele of zelfs drie dubbele kwijt. Ligt eraan met hoeveel personen je bent en of je over de Moonvehicles beschikt (sparrow)

Link to comment
Delen op andere websites

Als je solo wil grinden hoef je eigenlijk maar vijf preps te doen, die elk ongeveer 5 tot 10 minuten duren: sonar device voor Kosatka, weapon loadout, cutting torch, plasma cutter/vault code en hacking device.  Demolition charges hoef je nooit te doen en de disruption missions hoef je ook niet te doen omdat je normaal de hele tijd stealth blijft.

 

Sparrow is hier inderdaad wel handig voor. Maar desondanks kom je meestal weg met 1,2 tot 1,9 miljoen tijdens de heist, afhankelijk van de loot spawns.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...