Jump to content

Garage en huis


Yt_blisotrax

Recommended Posts

Yt_blisotrax

Hallo allemaal! 

1. Ik had een huis met 6 plekken voor auto's. Ik had er 5 vol, ik heb dat huis verkocht/Ingeruild en heb een garage met 10 plekken gekocht. Naar ook een gratis appartement met 2 plekken. Mijn garage kan ik niet meer vinden op de map... Ben ik nu al mijn auto's kwijt??

2. wat krijg je allemaal gratis bij de premium editie van gta? 

3. Hoe kan je heel veel geld verdienen? 5 mil ofz

 

mvg,

Bo

Edited by Yt_blisotrax
Link to post
Share on other sites
Big Boss

1. Als je een appartement inruilt verdwijnt de garage van het oude appartement. De auto's worden in de garage van het nieuwe appartement gezet. Ik weet niet wat er gebeurt als je een appartement inruilt voor een met minder garageplekken. Denk dat je in ieder geval een melding krijgt dat er dingen verloren gaan gaan.

 

2. Bij de premium editie krijg je volgens mij het "Criminal Enterprise Starterpack", wat voor het grootste gedeelte rotzooi is. Je krijgt wat bedrijven (op de allerslechtste locaties), wat auto's die je nooit gaat gebruiken, en wat kleren die je waarschijnlijk ook nooit gaat dragen.

 

3. Beste methode is momenteel de Cayo Perico Heist waarbij je na een tijdje makkelijk een miljoen per uur kunt binnenharken. De Kosatka (onderzeeër) die je hiervoor moet aanschaffen kost wel 2,2 miljoen. Als je dat niet hebt kun je de Casino Heist gaan doen (On-Call via telefoon) of collectables gaan zoeken of auto's verkopen of de 3x gamemode van de week spelen.

Link to post
Share on other sites
.Sharingan

Miljoen per uur is beetje een overstatement. icm alle preps en setups ben je toch wel zeker het dubbele of zelfs drie dubbele kwijt. Ligt eraan met hoeveel personen je bent en of je over de Moonvehicles beschikt (sparrow)

Link to post
Share on other sites
Big Boss

Als je solo wil grinden hoef je eigenlijk maar vijf preps te doen, die elk ongeveer 5 tot 10 minuten duren: sonar device voor Kosatka, weapon loadout, cutting torch, plasma cutter/vault code en hacking device.  Demolition charges hoef je nooit te doen en de disruption missions hoef je ook niet te doen omdat je normaal de hele tijd stealth blijft.

 

Sparrow is hier inderdaad wel handig voor. Maar desondanks kom je meestal weg met 1,2 tot 1,9 miljoen tijdens de heist, afhankelijk van de loot spawns.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...