Jump to content

Darkel, Curtly en Novy


Mark B.
 Share

Recommended Posts

 • Replies 106
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Lantyz

  21

 • MrKooKie

  6

 • Mark B.

  6

 • Nissan

  6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ik neem aan dat er geen tijd en geld was om aan een nieuwe versie van het boekje te beginnen. En als de boekjes nog niet gedrukt waren, dan hebben ze er wellicht overheen gekeken.

EDIT: Hier een screen van Darkel van de officiële GTA III site. Hij is op de plattegrond te zien in Portland, bij de Harbour Tunnel (Dat is die treintunnel met vier zwervers erin). Waarschijnlijk is dit dan ook de plek waar je zijn missies gekregen zou hebben.

post-5-1129421527.jpg

Link to comment
Share on other sites

Maar voor mij gevoel waren de aanslagen op 11 september later dan de release van GTA III.

GTA III kwam uit in oktober 2001, een maand na de aanslagen. De geruchten over de clipped Dodo kloppen wellicht niet, aangezien er op de GTA III site een screen te vinden is van de Dodo, waar je duidelijk ziet dat hij geen vleugels heeft. Dit betekent dus dat de Dodo, al zou hij ooit wel vleugels gehad hebben, al geclipped is voordat Darkel uit het spel gehaald werd.

hoe weet je dan dat dat darkel is, lantyz?

In de TXD files kun je deze skin vinden, met de naam 'Darkel'. Zowel he Dff als het TXD bestand zijn er nog, dus het moet mogelijk zijn Darkel in het spel te zetten. Dat gaan we eens proberen. :)

Link to comment
Share on other sites

Voor zover ik het begrijp is het .dff bestand het model van een ped, en het .txd bestand de skin. Het is me wel gelukt de dff te vervangen, maar niet om de txd te vervangen, omdat de skin van Darkel bestaat uit drie afzonderlijke delen in plaats van één: Zijn hoofddoek, zijn gezicht en zijn lichaam. Heel misschien kan ik zelf een skin in elkaar knutselen, tot die tijd ziet Darkel eruit als een piraat in een lapjesdeken:

post-5-1129473051.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ik heb nog wat zitten rommelen met die Darkel-skin, en ben er achter gekomen dat die drie afzonderlijke skins nogal een probleem opleveren... Het is me gelukt om het hoofd, de hoofddoek en de mantel kloppend in een afzonderlijke skin te zetten, maar alledrie de onderdelen in één skin gaat helaas niet. Hieronder een reconstructie van hoe Darkel er uiteindelijk uit had moeten zien, met behulp van die drie aparte skins.

Zoals je ziet zijn er enkele verschillen met de Darkel die op de site van GTA III te zien is, maar dat komt waarschijnlijk omdat dat een afbeelding is van een eerdere render van Darkel, waarna er nog het één en ander aan veranderd is.

post-5-1129649888.jpg

Link to comment
Share on other sites

Zo jammer is dat, dat je niet de originelen van een spel kunt zien. Niet dat ik 11september-neigingen heb, maar dat je gewoon eens het spel kunt spelen zoals het oorspronkelijk was. GTA3 mét Darkel, VC mét grootse luchtbasis en pastor Richards, SA mét Alcatraz. Kijk, een skateboard bij SA mis ik niet, maar een complete missiegever of eiland wel. Eeuwige (maar soms begrijpelijke) zonde...

Link to comment
Share on other sites

Darkel, wat een domme naam heeft hij trouwens, en in die tunnel kan je denk ik geen missies van hem krijgen, want daar in de buurt is nergens een goede plek om aanslagen voor te bereiden zoals opstijgen met de dodo... :?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...