Jump to content

Walkthrough LCS


The Golden Fighter

Recommended Posts

Hier heb ik de missies beschreven voor Liberty City Stories van Ma Cipriani.

Ma Cipriani Missies

Snappy Dresser

Om je moeder te laten zien dat Casa niks vergeleken jou is, ga je in 't geheim en foto's van hem maken. Ga als eerste terug naar je savehouse om een camera te halen. Ga vervolgens naar het restaurant aangegeven op de rader, waar Casa is. Als hij weg rijd in het witte busje moet je 'm volgen. Zorg dat je niet té dichtbij komt, anders heeft hij je door. Hij haalt eerst 2 hoertjes op en rijd dan met een omweg naar 'n klein bosje. Bijf hem nog steeds volgen en zorg dat je niet gezien wordt. Als hij naar boven het bos in rijd moet je even wachten. Stap nu uit, loop naar boven en kom niet dichtbij. Maak nu een foto van Casa in babykleren. Je camera kan erg ver inzoemen, dus hou een erg grote afstand. Breng de foto nu naar je moeder. Mission passed! $100,-.

Big Rumble in Little China

In deze missie moet je je vijanden vermoorden gescheiden in 2 punten: Een groepje in Chinatown en een kogelvrij busje. We beginnen met de lastigste: Het busje. Probeer het busje zo schadelijk mogelijk te krijgen door er vaak tegenaan te botsen. Het busje laat kratten achter dus kijk uit. Als het busje erg schadelijk is stappen de Traids uit. Schiet ze vervolgens simpel neer. Nu komt het 2e punt. Rij naar het 2e rode puntje op je radar en je ziet een groep van zo'n 5 man staan. Schiet ze allemaal zo simpel mogelijk neer en de missie is klaar.

Grease Sucho

Om meer indruk te maken op je moeder moet je meedoen met een checkpointrace tegen 3 mensen waaronder Sucho. Eerst heb je een snelle auto nodig. Het is handig de GT-auto te gebruiken die je kreeg van J.D. maar met een Kuruma valt het ook te doen. Ook kun je de 1e auto die je ziet (Sentinel) gebruiken. Rij je auto rustig naar het aangegeven punt op de rader en ga staan in het Gele vak. De race begint en de missie ligt nu vooral in jouw handen. Probeer goed te kijken naar de donker-gele punten op de rader om te kijken hoe de bochten gemaakt moeten worden en snij zo veel mogelijk af. Je rijd in totaal een klein rondje door de stad en zorg dat je als eerste over de finish gaat. Dit is allemaal niet zo heel erg moeilijk. Na het winnen van de race moet je een Sucko die wegrijd in z'n auto neerschieten. Volg de auto en schiet met L1 + Links en Rondje op de auto tot de sucko uitstapt. Schiet hem vervolgens neer met een willekeurig wapen. Mission Passed: $1000,-. Ook zul je na deze missie telefoontjes krijgen van andere racers die het tegen je op willen nemen.

TIP: Handig is om de auto "The Thunder-Rodd" te bewaren na de missie. Deze is later in het spel nodig om af te leveren aan Love Media en is moeilijk te vinden.

Dead Meat

Rij met een auto naar de man van de missie Snappy Dresser Casa en stop voor z'n restaurant. Hij komt uit z'n restaurant lopen en rijd met je mee. Rij nu naar de houtfabriek en stop in de gele marker. Binnen moet je achter Casa aan rennen om 'm neer te slaan met een bijl tot hij doodvalt. De politie is er nu bij betrokken en je gaat naar buiten. Je hebt het lijk van Casa in de witte Van gelegt, maar zit nog met 2 sterren. Pak daarom je oude bak waarmee je naar de houtfabriek reed, rij rechtdoor en pak een cop-bridge in het groene veld. Nu heb je nog 1 ster, rij een rondje en je hebt er geen meer. Pak nu de witte Van en rij ermee naar het restaurant van Cara om het te verkopen. Missie voldaan! $500,- erbij.

TIP: Als het je niet lukt Casa te raken met de bijl, moet je hem van achter aanvallen, dit zal hij niet zien. Als je eenmaal raak hebt moet je door blijven hakken tot hij dood is.

No son of Mine

Eindelijk een beetje geschiet. Na aan te horen dat je moeder boos op je is komen er tientallen hitman's op je af die je proberen te vermoorden. Je krijgt een shotgun als je die nog niet had (met 20 Hidden Packages) waarmee je ze omstebeurd kunt neerschieten. R + rondje in het begin, en als de hitman achter een auto staan moet je een paar keer schieten zodat de auto omploft. Als deze klus geklaard is krijg je jammergenoeg geen geld, maar niet getreurd: Alle hitmans lieten veel geld achter en genoeg (nieuwe!) wapens.

TIP: Er ligt in de hoek Health, pak deze niet meteen maar wacht tot je het echt nodig hebt. Het einde is namelijk lastiger dan het begin.

Als dit gebruikt kan worden voor de WiKi wil ik nog wel wat meer geschrijven, zo niet hou dr mee op. :Y

Link to comment
Delen op andere websites

Ik wil ook graag helpen bij de WT van LCS, maar moet hem wel nog kopen

We kiezen mensen uit die het goed doen op het forum. Je moet veel van (een) GTA weten. Het is 't beste om goed in het LCS forum te posten. Wie weet val je op bij de WikiGTA crew, en nodigen we je uit.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...