Jump to content

[Inzending] Aantal GTA:LCS missie's


Crifox

Recommended Posts

  • GTA serie is GTA:LCS
  • Naam: Crifox

Mijn bijdrage

Portland

Slacker

Dit is een simpele begin-missie, het lijkt erop dat een dealer zijn werk niet zo goed doet en dat jij hem moet ''motiveren''. Pak na de cutscene een auto en rij naar zijn locatie op de radar. Rij naar hem toe en praat tegen hem, daarna stapt hij in je auto. Rij hem tenslotte naar de eindbestemming en Mission Passed.

Beloning: $100

Dealing Revenge

Het blijkt dat de dealer vermoord is en het is jouw taak om wraak te nemen. Allereerst moet je naar ChinaTown geraken. Stap in de gele marker en bekijk het (korte) filmpje. Nu ga je deze dealer met je blote handen (!) in elkaar slaan tot hij dood is, daarna verschijnen er 2 rode blokjes op je radar, deze dealers moet je ook even ''onder handen nemen''. Mission passed.....

Tip !!: Vergeet niet dat de dealers geld laten vallen als je ze vermoord, pak dat dus op :)

Reward: $500

Snuff

JD O'Toole heeft besloten om nu deel uit te maken van de Leone family, aleen is er iemand van de Sindacco's die hem in de gaten houd, het is dus jouw taak om hem te vermoorden.Allereerst is het tijd om een goed geweer te halen, ga dus naar ammunation. Momenteel kan je bij Ammunation aleen een pistool kopen, maar dat is wel genoeg voor deze missie. Ga nu naar de gele marker, er zijn een paar mensen die je moet uitschakelen in deze missie, let dus op je gezondheid.

Let's start, schiet als eerste de 2 ventjes die voor je staan neer, ren daarna door de tunnel en vermoord de andere 2 (ze laten ammo vanel, vergeet dit dus niet op te halen). Ga verder naar het rode blokje op je rader en vermoord je ''target'', pak daarna zijn telefoon op. Je word gebeld en er begint een cutscene, pak nu zijn auto en rij naar de pay 'n spray. Ga daar in de gele marker staan en rij in de pay 'n spray. Op deze manier ben je ook meteen de coppers kwijt. Rij daarna weer uit de garage en Mission Passed.

Reward: $500

Smash and Grab

Een paar Leone jongens hebben een probleem, en jij moet dat oplossen. Allereerst moet je een 4 persoons auto hebben. Het blauwe balkje geeft de ''health'' van de Leone's aan, als deze leeg is heb je de missie verloren. Rij dus snel, maar natuurlijk wel met beleid omdat je hem nodig hebt als vluchtauto. Als je bent aangekomen bij het benzine station, zie je dat het omsingelt is door de politie. Probeer naast de Leone jongens te stoppen met je auto(kijk wel uit dat je ze niet overrijd :sigaar: ) Rij nu snel weg naar de pay 'n spray om de politie af te lossen. De sterren zijn niet helemaal weg, maar grijs en knipperend; dit betekent dat, als je je misdraagt, dat de politie weer achter je aankomt. Ga nu weer terug naar Vincenzo's en zet de jongens af.

Reward: $1000

Hot Wheels

Je moet in deze missie de auto van Vincenzo ophalen, dus rij naar de plek die aangegeven staat op de kaart. Als je eenmaal in de auto zit krijg je een verassing, je moet onstnappen, dus rij snel naar de Pay 'n Spray! Als je de politie hebt afgeschud kan je naar de gele marker. Na de cutscene moet je de auto later ''crushen'' bij de Car crusher.

Reward: Je kan nu de missies van Ma Cipriani doen.

The Portland Chainsaw Masquerade

Ga naar The Portland Docks en ga in het schip aan de zuidkant van de haven. Ga als je binnen bent naar de gele marker en bekijk het filmpje. Als je in de tunnel bent, kan je op een gegeven moment naar rechts of links. Rechts is doodlopend maar er ligt een revolver, die handig is om op te pakken. Maar links is de goede weg. Ga de trap af, en ga naar de gele marker. De camera staat nu erg moeilijk, maar ook niet geheel te verwaarlozen, er staan mannen met motorzagen!! Schiet ze allemaal neer, je kan het beste in een hoekje gaan staan. Als je alle mannen hebt geëlimineerd, komt Vincenzo binnen....

De beste manier om hem te vermoorden is met je revolver of shotgun Als je op hem schiet valt hij dan op de grond, dan kan je hem op 2 manieren vermoorden.

1. Je blijft je magazijn op hem leeg schieten.

2. Je pakt je motorzaag en je bent meteen klaar.

him!

Als hij dood is, is de missie afgelopen. Aan het einde krijg je een telefoontje van Salvatore Leone.

Reward: $3000, Overalls clothes unlcoked, je kan de Salvatore's "Sindacco Sabotage"

missie's spelen

Stauton Island

Making Toni.

Bekijk the Cutscene en rijd daarna naar de marker op de kaart om het volgende filmpje te zien. Toni is nu een echte man bij The Leone family.

Reward: $2000, Antonio outift

Search and Rescue.

TIP: Voordat je deze missie doet, kan je beter eerst zorgen dat je goed bewapend bent (bijv. M4)

Nadat je de cutscene hebt gekeken stap je in een voertuig en rij je naar de garage om Salvatore's limo op te halen. Nadat je naar de gele marker bent gereden moet je uistappen en je tegenstanders neerschieten. Als het goed is, heb je nog steeds de sniper van de missie van Donald Love, dus die komt ook nog van pas voor de mensen die aan het einde van de straat zijn.Elimineer nu degene die naar Sal rennen met je M4. Als dat gelukt is, ga je weer terug naar de limo lopen. Snel daarna komt nu weer een nieuwe ''wave'' targets, schiet ze neer en ga terug naar de limo. Rij daarna snel naar de gele marker. De politie komt niet echt met veel mensen, dus let meer op je rijstijl dan op de coppers (dus dat je niet het water inrijd of zoiets puh2.gif). Waneer je uiteindelijk bij de garage uitkomt, moet je de auto parkeren en naarbuiten lopen.

==Mission Passed==

Ik heb er nog veel meer, dus je zal hier steeds meer missie's vinden

Avenging Angels

Zij hebben een redlijk ruige manier om LC veilig te houden, je kan met ze meedoen door voor een Avenging Angel te gaan staan en op UP op het D-Pad te drukken.

Car/Bike Salesman

Hoewel je eigenlijk vooral een auto steler bent, kan je ze ook gaan verkopen daar naar de auto dealer in Saint Mark's in Portland te gaan. Waar het jouw taak is de burgers van LC te overtuigen een auto te kopen , het is belangrijk om goed naar je klant te luisteren en hem te kennen. Zo kan je de beste auto voor hem uitkiezen. Je krijgt aardig wat geld per auto die je verkoopt en na verloop van tijd worden ook auto's unlocked.

Karmageddon

In vorige GTA versies kon je met de firetruck aleen BrandWeer missie;s doen. In LCS kan je ook een fire truck kapen en een volledige chaos maken van LC. Je doel is om elke auto uit te schakelen die op je weg komt :engel:.

Noodle Punk

Het heeft hetzelfde idee als PizzaBezorger in GTA:VC/SA. Je moet de noodles afleveren, voor ze koud zijn.

Scooter Shooter

In deze missie is het de bedoeling om zoveel mogelijk targets neer te schieten met je TEC9 op je scooter

See the Sights Before Your Flight

Hoewel je eigenlijk zou denken dat aleen een volslagen idioot naar Liberty City op vakantie zou gaan,

is er aardig wat toerisme in LC. Het is in deze missie jouw taak om de toeristen met een bus op te halen bij Francis Int. Airport en ze de stad laten zien zodat ze foto's kunnen nemen. Let op !; hobbel niet teveel, hoe beter de foto's gnomen kunnen worden, hoe meer je krijgt.

Trashmaster

In deze missie moet je het vuil op halen bij de aangegeven vuilbakken en het terug brengen naar de vuilnisbelt waar het hoort voor de tijd om is.

Salvatore Leone

Het hoofd van de Leone Family in Liberty City en misschien wel de meest gevreesde ''don'' in amerika. Hij is altijd bezig om de ''Leone macht'' groter te maken in de onderwereld, Salvatore runt zijn family met een ijzeren vuist.

Paulie Sindacco

Hoofd van de Sindacco family in Liberty City, hij word echter zeer weinig gezien en staat bekend als ‘The Invisible Don’. Hij reist erg vaak naar Las Venturas, omdat daar de grootste inkomstbronnen van de sindacco's zitten.

Last update:

Bewerkt: door Crifox
Link to comment
Delen op andere websites

Miss hebben jullie hier ook nog wat aan

Multiplayer Mode's LCS

Liberty City Survivor

Je kent het vast wel van de reclame's: Liberty City surivor, en in GTA:LCS kan het echt. Iedereen tegen iedereen, het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te halen door je tegenstanders te vermoorden. This mode also allows for teams. You can team up with a couple of partners and create your own miniature In deze MP mode kan je ook teams hebben, degene die uiteindelijk de meeste kills heeft, is de winnaar.

Protection Racket

Het doel van deze MP mode is om de vier limosine's van de tegenstander te vernietigen of om je eigen 4 limo's te verdedigen. Er zijn 2 ronde's, er word automatisch bepaald of je moet aanvallen of verdedigen, de aanvallers moeten zo snel mogelijk de 4 limo's vernietigen. Als alle 4 de limo's vernietigt zijn, begint ronde 2. In de 2e ronde worden de rolle omgedraaid en moet het aanvallende team de tijd verbeteren van het andere team.

Get Stretch

De MP mode is niet het welbekende ''Capture The Flag'' maar ''Capture the limo icon_cab.gif" In deze MP mode is het doel om de limousine (gangcar) van de tegenpartij te stelen en terug te brengen naar de eigen basis of te vernietigen. Dit alles terwijl je je eigen gang auto beschermd tegen stelen van de tegenpartij. De partij die de meeste ''capture's'' heeft, heeft gewonnen.

The Hit List

Van de spelers in deze MP mode, word er 1 aangewezen als ''The Mark''. Het doel voor de andere spelers is om het te vermoorden, voor hem is het doel om te overleven. Zodra ''The Mark'' vermoord is, krijgt de moordenaar bonus tijd en word er een ander ''Mark'' gekozen. Als iedereen ''the mark'' is geweest, word gekijken wie het langst overleefd heeft. Degene die uiteindelijk het langst overleefd heeft is de winaar.

Street Rage

In deze race is alles toegestaan, je mag elkaar's voertuig stelen, elkaar neerschieten, etc. Degene wie het eerste alle checkpoints heeft gehaald is de winaar.

The Wedding List

Dit is een free-for-all MP mode waarbij je auto's verplaatst over de hele stad moet ophalen en naar de haven brengen. Aleen de bestuurders van de auto weten waar hij precies moet worden afgeleverd. Geld word gegeven op basis van de staat van de auto op het moment van binnenkomst. Degene die het meeste geld heeft waneer de auto's op zijn wint.

Tanks for the Memories

In deze MP mode is het de bedoeling de tank te vernietigen voordat hij de ''Tank Time'' haalt, als de tank vernietigt is word iemand anders aangewezen als bestuurder. De eerste die de Tank Tijd haalt is de winaar.

Bewerkt: door Crifox
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...