Jump to content

Weetjes en Trucjes!


VforV

Recommended Posts

Als je al naar Shoreside Vale kan moet je naar 'Pike Creek' gaan en dan eenmaal daar naar het hospitaal.

Kan je nog niet naar Shoreside Vale? Gebruik dan de code 'Drive on water':

PS2 code; O, X, \/, O, X, /\, L1(2x).

PSP code; O, X, \/, O, X, /\, L(2x).

Van Portland rij je met snelheid van de brug af (Callahan Bridge), vervolgens zoek je op Staunton Island een plekje gras wat schuin is want er loopt een pijp van Staunton af richting zee waar je niet verder komt.

Dan rij je (met waarschijnlijk een andere auto want het is moeilijk) naar de Staunton Lift Bridge, de 'lift' staat open dus rij eveneens met een snelheid van de brug af en dan eenmaal aangekomen bij Shoreside Vale is er als je met snelheid aankomt bij Francis Intl. Airport, bij de fontein een plek waar je naar boven kan.

Rij nu zoals boven vermeld naar het hospitaal in Pike Creek.

Veel succes!

Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Dit is wel een goeie

In de missie: a volitile situation van JD is een speciale Patriot

te krijgen. Deze patriot heeft een donker bruine kleur die niet bij

Pay&spray te krijgen is. En deze Patriot heeft in plaats van verchroomde

randen, bumpers en bullbars rode randen.

Hoe te krijgen: Dit is de Patriot waar een groep sindacco`s mee

aan komt rijden. Schiet de sindacco`s neer en stap in de patriot.

Doe nu een drive-by op de truck met de bom. En parkeer de

Patriot nu in de garage.

Simple :tu::tu:

Link to comment
Delen op andere websites

bedankt allemaal ik heb veel geleerd van gta liberty city stories maar ik heb nog één vraagje aan het beging van het spel heb je heel weinig leven krijg je meer leven?

Je hebt altijd even veel 'leven' - in GTA wordt meestal 'Health' gebruikt - in Grand Theft Auto Liberty City Stories. Je kunt ze echter wel verhogen en verlagen. Je hebt 100% Health, indien kogels je treffen of iemand je slaat gaat er Health van af. Hoe sterker het wapen, hoe meer er af gaat. Ook als je van je motor valt gaat er wat vanaf. Als je Helath niet meer 100% is kun je het daar weer toe brengen door door een 'Health Pickup' te lopen. Dat zijn zwevende rondjes met een hartje erop. Hier kun je ze vinden. Tevens vind je er 1 in elk Save House

Dan kun je je nog extra beschermen door middel van Armor. Dit werkt het zelfde als Health alleen als je valt gaat er geen Armor van af maar Health. Kogels en slagwapens hebben wél effect. Ook deze kun je weer op pijl brengen door een 'Armor Pickup' te pakken. Armor vind je hier. Als je 30 Hidden Packages hebt gevonden komt deze ook bij je Save Houses te liggen.

Er is een truc om nog eens 100 'leven' erbij te krijgen. Je kunt je Armor naar 150% brengen door de Vigilante Missies te doen. Health kun je naar 150% brengen door de Zij Missies 'Noodle Punk' & 'Well Snacked Pizza' te doen. Als je van elk van deze missies level 10 haalt komt er 25% bij. Samen 50% en met de 50% Armor kom je op 100% meer 'leven'. :)

Bewerkt: door ASPHALT
Link to comment
Delen op andere websites

  • 1 maand later...

Doe alle unieke stunt bonussen en er zal een speciale verschijnen op staunton island, hij was er al alleen nu zal hij zo zijn zodat het makkelijker is erover heen te springen. (TIP: probeer dit met een PCJ-600 of sanchez want met een freeway of paggio kom je niet goed terecht i.v.m. snelheid)

Bewerkt: door pridefarmer
Link to comment
Delen op andere websites

Ik weet niet of dit al gepost is. Het werkt volgensmij alleen op de PSP versie. Maar Wist je dat je je huidige radiozender kan pauzeren?. Dat doe je door het 'pauze' scherm aan te doen, en simpelweg een andere zender te kiezen. Luister er maar heel lang naar en ga dan eens terug naar je oude zender. Je zult merken dat ie verder gaat, waar jij net gestopt bent.

Apple-Mac

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
  • 3 weken later...
  • 3 weken later...

Ik heb een uurtje geleden iets heel mafs gevonden.

Dit trucje zorgt ervoor dat je met een Speeder de blue hell in kan. :Y

Pak een speeder. Een andere boot werkt niet omdat deze te hoog zijn. Ga nu naar de harwood ferry terminal. Vaar nu naar de noordelijke kade. Zoek nu naar een overgang tussen een witte kade en een bruine kade.

Als je deze hebt gevonden voor dan tegen het bruine gedeelte aan. Dit stuk kade is unsolid en je kan gewoon onder de hele ferry terminal door varen. :schater:

Je kan nog de kruising zien tussen het water en blue hell. Iets wat er heel vreemd uitziet.

Als je in blue hell valt dan zal je met boot en al op een kruispunt belanden.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 maanden later...

Ik weet niet of dit al eerder gepost is maar in shoreside vale is een reclame bord waarop een reclame staat van de radio van vice city [stories?] er staat een radio op met flash ingesteld al zender :puh:

[Vindplaats: bij de flats waar je de sindacco autos moet opblazen in een missieStaan een paar van die reclameborden]

Bewerkt: door Rev4n
Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 maanden later...

Ik weet niet of iemand dit al heeft opgemerkt: als je 100 taxi fares voltooit krijg je als belooning de Bickle'76. Deze verwijst naar de superfilm "Taxi Driver" van Martin Scorsesi met Robert DeNiro in de hoofdrol. DE naam van het hoofdpersonage is Travis Bickle. Deze film werd ook in 1976 uitgegeven.

De taxi maatschappij heet ook mean street taxi's, waarschijnlijk verwijst dit ook naar de film mean streets die het zelfde duo gemaakt hebben.

:tu:

Bewerkt: door leone
Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

Heey als je een Kippenpak hebt dan loop je naar buiten ( werkt alleen in shoreside vale ) en als je ergens in shoreside bent( maakt niet uit waar ) dan gaan alle mensen naar je kijken ( ze kijken het zelfde naar je als dat er iemand dood is maar hun kijken niet omlaag )

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...

In een van de eerste missie's(weet niet meer precies welke, een waarbij je een drugdealer moet brengen naar een klant) zit er bij de plek waar je hem op moet halen een zwerver op een bankje.

Sla deze neer, en hij zal een molotovcoctail laten vallen.

Dit is er maar 1, maar toch leuk om te weten.

En begin maar niet met de biker ernaast te vechten, want die vecht terug, en hard ook! :duh:

Bewerkt: door Addicted2
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...