Jump to content

"Guardian Angels"


ViceSunshine

Recommended Posts

Het lukt tot het moment dat de eerste auto komt aanrijden. Daarna schiet er wat neer maar

dan is diaz (natuurlijk) weer dood.

1.Ik heb juist 95 packages (je moet je met iets anders bezig houden he ;) )

2.Ik heb alle safehouses gekocht.

3.En ongeveer 25000 D (met gebrek aan geldteken :$ ) (dat ik allemaal wil gebruiken als dat nodig is)

Thnx

Link to comment
Delen op andere websites

Misschien heb je hier wat aan (komt uit de VC WT) :

Je moet weer naar de boot van Cortez toegaan waar hij je vertelt dat je een oogje in het zeil moet houden bij een deal die gesloten gaat worden tussen 2 gangs. Hij vertelt je ook dat hij alvast een stevig vuurwapen heeft geregeld in de grote autogarage in Ocean Beach. Daar moet je eerst heengaan. Als je er bent en je hebt het wapen gepakt komt Lance Vance eraan met zijn witte Infernus. Hij zit eerst te zeuren, maar gaat daarna mee om ook de deal te helpen beveiligen. Ga met Lance nu naar de plek waar de deal gesloten gaat worden waar als je er eenmaal aangekomen bent, Ricardo Diaz arriveert. Dit is het moment dat je tegen de missie in moet gaan. Ga zover mogelijk van Diaz en zijn mannen afstaan en schiet ze zo snel mogelijk alledrie dood. De missie is nu mislukt, maar de auto van Diaz is kogelvrij. Zorg ervoor dat je een garage vrij hebt omdat deze auto later in het spel heel erg handig kan zijn bij missies waar veel op je geschoten gaat worden. Zet de auto dus naar de garage en ga weer terug naar Cortez zijn boot om de missie opnieuw te doen. Nu ga ik weer verder bij het moment dat Diaz eraan komt.

Lance zegt dat jij en hij beter een goede strategische positie in kunnen nemen om over de deal te kijken. Als je daar eenmaal staat komt er een Cubaanse gangauto aanrijden. De gangsters die eruit stappen hoeven niet in leven te blijven. Na een tijdje komen de eerste problemen aanrijden: de Haïtianen. Buk zonodig om beter te kunnen mikken en zorg ervoor dat jij, Lance en Diaz overleven. Je ziet op de radar telkens waar de auto’s aankomen. Als je even bezig bent komen er 2 brommers aan die het geld meenemen. Er wordt fel op hun geschoten en één wordt er van zijn brommer afgeschoten, maar de andere (met het geld) weet te ontsnappen. Spring van de trap af en ren naar de brommer toe, klim erop en zorg intussen dat je een handmachinegeweer hebt van één van de doodgeschoten gangsters. Race nu volgas achter de nog vluchtende gangster aan en schiet vanaf je brommer vooruit. Het kan ook van de zijkant, alleen dan zie je niet meer wat er voor je gebeurt wat kan resulteren in een val. Als de gangster eenmaal dood is moet je het geld pakken en terugbrengen naar Diaz. Hij vraagt naar je naam en gaat weg, je hebt de missie dan gehaald.

Beloning:

$1000

Voodoo, Cuban Hermes en Sancez eenmalig

Mvg,Velaro :*D

Link to comment
Delen op andere websites

Als je met cheats speelt, is het makkelijker om een Minigun te gebruiken. Als de auto's komen, schiet je alleen op hun, en je hebt hun dood gemaakt. :Y

De minigun kan je krijgen met de Cheat: NUTTERTOOLS.

WEA_HEA2.JPG

Zorg wel dan je een van deze wapens hebt, omdat je dan degene die op de brommertje moet killen:

WEA_SMG1.JPG

WEA_SMG3.JPG

Of je kan natuurlijk ook even hem inhalen en dan uitstappen, en dan schieten met een andere.

Kijk wel uit! Want als je die moet volgen, moet hij wel binnen in jouw radar staan. Als hij niet meer te zien is op je radar, is het Mission Failed! :)

Bewerkt: door Gangsta
Link to comment
Delen op andere websites

@ gangsta: Ik heb een rocket launcher en minigun door die Hidden packages,maar hoe bedoel je op "hun" schieten? De auto's of de gangsters?

thnx

Als je de auto's ziet aankomen, moet je direct schieten op hun. Zo hoef je niet op hun 1 voor 1 te schieten omdat je beter meteen hun allemaal in een keer kan opblazen.

Je kan dus het beste op de auto's gaan schieten.

Met welke wapen, maakt niet uit. :)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...