Jump to content

Laatst bekeken film


Trax

Recommended Posts

  • Reacties 3.6k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Forever GTA

    259

  • GuitarGuy666

    101

  • MegaPilot

    93

  • studio dewolf

    89

een waargebeurde oorlogsfilm "Battle of the Bulge"

echt ongelofelijke beelden amai ongeveer 15tot 20tanken denk ik van duitsers samenwerken en door bossen rijden en heleboel Amerikanen of andere soldaten afknallen

och echt hele mooie film 9.5/10 hoor

Link to comment
Delen op andere websites

@Daddypimp, SHIT! heb ik die gemist :-( ?

Dat is echt zo'n gruwelijke film 'bandits', ik wou hem altijd nog een keer zien maar kon hem nergens vinden. Nu was hij weer een keer op TV heb ik hem gemist :(.

Misschien kun je hem een keer downloaden op LimeWire ofzo? Of bestellen op bol.com...

Link to comment
Delen op andere websites

Een ongeloofelijke film , Hij is zo mooi!

movie-men-of-honor.jpg

Men of Honor gaat over één van de instrumenten waarmee de Amerikaanse overheid zijn burgers "beschermt", namelijk de Navy. Meerbepaald de afdeling diepzeeduiken en nog meerbepaald de eerste Afro-Amerikaan in dienst.

Dat die donkergekleurde medemens het enorm moeilijk heeft gehad, verbaast ons al lang niet meer. Wie ooit al eens een raptekst van Public Enemy onder de loep nam, weet meer dan dat. Toch is het goed dat ook publiekstrekker Robert De Niro via film een poging steunt om de massa onwetenden in te lichten over de Amerikaanse geschiedenis.

Het hoofdpersonage en de nog steeds levende Carl Brashear is een zwarte plattelandsjongen die dolgraag in en onder water zwemt. Hij is er dan ook zeker van dat hij een goede diepzeeduiker kan worden. Na honderden brieven volgt eindelijk de toelating en ruilt Carl het ploegen van velden in voor de duikersschool.

Daar heeft Carl het vanwege zijn huidskleur dubbel zo moeilijk als alle andere studenten. Hij is de enige en eerste zwarte in de school en slaapt bijgevolg ook helemaal alleen in een gigantische slaapzaal. Slechts één stotterende blanke loser voelt zich niet te goed om naast een neger te slapen.

Carl wordt gespeeld door Cuba Gooding Jr. Deze jonge acteur is misschien minder bekend als supersterren in de categorie Tom Cruise, Jack Nicholson, Demi Moore, Dustin Hoffman en Anthony Hopkins, maar acteerde toch al aan hun zijde. Denk daarbij aan Jerry Maguire, A Few Good Men, Gladiator, Outbreak en Instinct.

Dat Carl het uiteindelijk zal halen valt te verwachten bij een film als deze, waar het sterke karakter, de onrechtvaardige strijd en de volharing van de allereerste zwarte duiker centraal staan. Het is dus zo'n typische successtory die echter naar een andere hoogte wordt getild dankzij De Niro. Zijn vertolking van een gefrustreerde Master Chief Navy Diver, de allerhoogste rang in het duiken, is zoals we van hem gewoon zijn subliem. De evolutie van haat naar bewondering voor de getalenteerde kleurling brengt hij perfect over.

K*tsite.com

Link to comment
Delen op andere websites

@Daddypimp, SHIT! heb ik die gemist  :-( ?

Dat is echt zo'n gruwelijke film 'bandits', ik wou hem altijd nog een keer zien maar kon hem nergens vinden. Nu was hij weer een keer op TV heb ik hem gemist :(.

Misschien kun je hem een keer downloaden op LimeWire ofzo? Of bestellen op bol.com...

Ik zal eens kijken of hij in de videotheek nog te krijgen is ;).

Maar DaddyPimp, laten we nu weer ontopic gaan :Y.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...