Jump to content

Laatst bekeken film


Trax

Recommended Posts

Doctor Strange

Ik ben in deze film gestapt zonder er ook maar iets van te weten/zien/lezen. Het enige wat ik wist was hoe de poster eruit zag.

Ik kan alleen maar zeggen dat dit een echte topfilm is. Vind hem één van de betere Marvel films. :tu:

9,5/10

Doctor strange imax 3d Het voelt op veel momenten aan zoals de film ’Inception’ maar het creatieve gebruik hiervan laat wel hele mooie dingen zien. Goed ken dit Marvel personage nauwelijks maar wat ik ervan weet is dat z’n introductie en leerproces wel erg kort is, leek me dat ie er al was jaren voor de andere superhelden? Fantastische film met hele mooie beelden en dialogen soms duizelt je het zelfs.. zoveel visuele en magische mooie dingen om te zien. Het verhaal is heel onderhoudend hoewel de uitwerking voor de personages wel beter kon. Ik vernam dat the great one eigenlijk n man moest zijn, hoewel ‘Tilda’ het prima doet had ik ook liever een oude wijze bebaarde man gezien. En Cumberbatch is uitstekend voor deze rol! k

In het begin van de film werd er verteld dat de Avengers zorgen voor de echte wereld, terwijl zij zorgen voor alle rest. Daarbij gebruikt D. Strange een smartphone, wat dus des te meer betekent dat het zich ergens 2010-20.. afspeelt.

Ja dat is in de film het is zijn origine story, maar volgens mij is dat heel anders in de strips zelf ze houden het wat vaag? De Marvel tekenfilms die we nu zien laten zien dat Strange in vele universums bekend is en een van de sterkste is.

Enige hint overigens dat we krijgen dat het mogelijk zou afspelen is dat we thor in de after-credit zien. En Stark's avengers toren.

Bewerkt: door Forever GTA
Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 3.6k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Forever GTA

    259

  • GuitarGuy666

    101

  • MegaPilot

    93

  • studio dewolf

    89

The Ides of March, tamelijk teleurgesteld door de film. De politieke intrige was ver te zoeken, tempo voelde bijwijlen helemaal verkeerd aan en ik had op voorhand echt een mooie chemie verwacht tussen Ryan Gosling en George Clooney, allebei geweldige acteurs imo, maar helaas.

Echter doet het me wel weer beseffen hoe zonde het is dat Philip Seymour Hoffman ons te vroeg verlaten heeft nosmile.gif

Link to comment
Delen op andere websites

De premier

Een Vlaams filmpje over de premier, die gedwongen word om de Amerikaanse president te vermoorden. (Wat volgens deze film Hillary is... Van voortrekkerij is geen spraken, hoor...)

Weet je wat ik interessant vond? Een mes dat plots magisch tevoorschijn verschijnt, een groepje amateurs die een Iphone weten te kraken en zelfs 10-12 man van de Amerikaanse veiligheidsdienst in hun macht hebben. Ja, want er worden echt geen 20 tal controles gedaan voor er een veiligheidscrew op de Air Force One stapt. Ohja, leg me eens uit hoe het kan dat wanneer je een wijf onderaan in een diepvries zet en een gast erbovenop , je ietsje later toch als eerste de vrouw ziet wanneer de kist wordt opengemaakt? Knap staaltje goochelkunsten.

6,8/10

Bewerkt: door Skullz-000
Link to comment
Delen op andere websites

Doctor Strange, erg vermakelijke film met geweldige special effects. Daarnaast zeer genoten van het acteerwerk van Cumberbatch, Swinton en natuurlijk de machtige Mads Mikkelsen. Helaas stak het verhaal niet super in mekaar en viel er genoeg te nitpicken. Maar echt een visueel spektakel, definitely IMAX 3D toeslag waard :)

Link to comment
Delen op andere websites

Bios.

Hacksaw ridge – een aanrader.

Een zeer boeiende film van begin tot einde, in zekere zin origineel maar let wel er zijn tig van dit soort films en over dit gevecht. Een waarschuwing wel: het is in hoge maten zeer bruut en er wordt niet geschuwd om echt alles te laten zien wat er kan gebeuren, er zijn zelfs momenten waar je echt schrikt. Zelden zie je zo’n film je krijgt best veel te verduren.

Een prima cast die de humor en de liefde goed overbrengen, en veel stof tot nadenken geven.

De film laat je 2 uiterste zien maar t geweld is zo immens dat het pacifisme van de hoofdpersoon wat overschaduwd wordt.

’Hugo weaving’ heeft een sterke rol en laat goed zien wat het met je kan doen. k

Een echte vermeer

Origineel, de film zeker voor NL begrippen is van een bepaalde hoge kwaliteit, dat zich best kan meten met films van het buitenland. Een wat lichte manische melancholische sfeer, uitstekende scenes en plaatsen. Ware je eigenlijk ook wat op de details moet letten bijv de ogen spreken woorden. Een prima cast en ‘Jeroen spitzenberger’ wordt alsmaar beter als acteur. Maar toch het gevoel dat de film wat mist voel de liefde of passie niet. k

Fataal

Basic: een docu/soap over slachteroffer hulp en geweld dat elk jaar zich voordoet, het is wel aardig maar bekend. t

Three generations

Het is een complex familie verhaal met centraal een meisje dat een jongen wil zijn. Hoewel het niet zwaar ligt om te kijken is het veel gepraat en drama. Scenes die gemaakt zijn op een kunstige manier. En gezien de cast is het niet slecht maar t kon zeker beter. t

Link to comment
Delen op andere websites

Bios.

Arrival – een aanrader.

Origineel en verfrissend een kant die zelden wordt gebruikt in aspect met aliens, die waar ik het overigens heel veel het gevoel bij had nogal op de film ’the mist’ leek. Om de wat rustige saaie momenten wat op te peppen zit er een spannende ondertoon in met fijne muziek.

Nieuwsgierigheid en verwondering is wat je krijgt in deze film, prachtige scenes ook.

Helaas wordt niet geheel duidelijk wat er zal komen, maar de manier wat de hoofdpersoon overkomt is zeker een mooi twist als je er achter komt. Bovenal is het ook iets dat laat zien hoe we er nu voorstaan en wat beter is. k

The accountant

Zeker een aardige film met prima stukje actie en dialogen. Een aantal dingen lopen wel wat door elkaar heen om zowel verleden als heden te laten zien. Iedere autist erin laat zien hoe het is, maar ’Affleck’ kan me weinig overtuigen gezien z’n andere films ben ik m anders gewend. Niettemin is het door z’n ongewone aanpak hoe ie opgegroeid is best intrigerend.

’Kendrick’ had er niet echt in gehoeven, al helemaal niet als love interest dat past niet. Ze heeft echt nog zo’n tienerding over zich of anders begin 20. k

Disney's The little mermaid en Beauty and the beast, heerlijke nostalgie!

Bewerkt: door Forever GTA
Link to comment
Delen op andere websites

Hacksaw Ridge

Direct na afloop van de film had ik een grote, misschien zelfs vrij gewaagde uitspraak. Ik vond de veldslag-scène van Hacksaw Ridge in kwaliteit namelijk minstens vergelijkbaar met bijvoorbeeld Saving Private Ryan, en dat is nogal een vergelijking. Nu, een paar dagen later, ben ik echter nog steeds enthousiast over deze film. Tweede Wereldoorlog op z'n meest wrede en harde manier, maar wel getrouw aan de werkelijkheid. Denk ik dan maar, want zelf was ik er niet bij...

Link to comment
Delen op andere websites

Vandaag lekker lui op de bank met wat maten veel tv gekeken, dat wil zeggen ook naar Netflix dus. 2 (gangster)films gezien: Rock'nRolla, het is de typische Guy Ritchie Britse misdaadkomedie, ik hou van zulke films en dit is ook zo eentje waar ik van kan genieten! Een gestoord onwaarschijnlijke plot, leuk acteerwerk en geweldige dialogen bomvol grapjes. Tweede flick was Gangster Squad. Beetje teleurgesteld door het script, af en toe was het namelijk gruwelijk saai. Ondanks een sterke cast, miste ik toch wel de chemie tussen de acteurs. Mijn vrienden vonden het echt een geweldige film, maar ik had er veel op aan te merken. Het gaat zover in het uitbeelden van de tijdsperiode en de gangsterstijl à la Scarface met 80's Miami, dat het vergeet om gewoon een boeiende gansterfilm te zijn. Grappige was ook dat de film ultiem haar best deed om een The Untouchables te zijn met als doelwit Mickey Cohen i.p.v. Capone en als setting Los Angeles i.p.v. Chicago.

Link to comment
Delen op andere websites

The texas chainsaw massacre (2003) en TCM The beginning (2006)

Twee hele zieke en sadistische films. Ik wist dat de films al best oud waren maar had ze nog nooit gezien. Heb me er zelf toe gezet ze eens te gaan kijken en damn, wat een interessante film. Eigenlijk is het verhaal in beide films wel hetzelfde; een groepje jongeren die toevallig door Texas komen en uiteindelijk in handen vallen van de sherrif. Al vind ik dat de uitvoering in the beginning beter is dan die in de 2003 film is de eerste toch leuker om naar te kijken. Oké ze worden een voor een kapot gezaagd door een kettingzaag maar de manier waarop de spanning zich opbouwt is fantastisch. Zie heel veel slechte beoordelingen maar vind ze beide toch zelf wel een dikke 7 waard. :tu: Een aanrader om te kijken, indien je geen zwakke maag hebt. Aan het einde van de film word je toch steeds duidelijk gemaakt dat het echt een horror is, gezien het einde in beide creepy mysterieus is.

Link to comment
Delen op andere websites

Hacksaw Ridge

Direct na afloop van de film had ik een grote, misschien zelfs vrij gewaagde uitspraak. Ik vond de veldslag-scène van Hacksaw Ridge in kwaliteit namelijk minstens vergelijkbaar met bijvoorbeeld Saving Private Ryan, en dat is nogal een vergelijking. Nu, een paar dagen later, ben ik echter nog steeds enthousiast over deze film. Tweede Wereldoorlog op z'n meest wrede en harde manier, maar wel getrouw aan de werkelijkheid. Denk ik dan maar, want zelf was ik er niet bij...

Deze film gisteren ook gezien en hier sluit ik mij bij aan. Het idee dat het een waargebeurd verhaal is geeft mij echt kippenvel. Mooi verfilmd.

Link to comment
Delen op andere websites

Harsh Times, een filmpje uit 2005 met in de hoofdrol Christian Bale en Freddy Rodriguez als zijn maat die ieder proberen aan legitiem werk te komen, maar tegelijkertijd ook behoorlijk streetwise zijn. Ze raken meerdere malen in contact met geweld zoals een moord die voor hun ogen plaatsvind. Het is een beetje een rouwe kijk op de leven van twee gasten die tussen goed en slecht balanceren, maar helaas is de dialoog ontzettend zwak en doet het niet veel bijzonders met sommige thema's die het raakt zoals de PTSD van Jim (Bale).

Desalniettemin vind ik het jammer dat zulke rouwe straatfilms maar weinig worden gemaakt.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...