Jump to content

Laatst bekeken film


Trax

Recommended Posts

Gold, helaas niet zo leuk als gehoopt. Eigenlijk best wel saai zelfs. Wat oppervlakkig, geen spanning, geen drama, had er meer van verwacht :-( Performances waren wel prima, zeker Edgar Ramirez en Toby Kebbel tonen eens ter meer dat ze meer kunnen dan waar ze bekend om staan. Matthew was wel sterk, als bijna altijd. Beetje jammer dat hij voor 2e x op rij in een saaie film te vinden is.

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

  • Reacties 3.6k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Forever GTA

    259

  • GuitarGuy666

    101

  • MegaPilot

    93

  • studio dewolf

    89

Silk Road

 

Nederlandse film gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Ik had van tevoren al het vermoeden dat ik wist welk verhaal, en dat bleek nog te kloppen ook. Het originele verhaal gaat over een twintiger uit Woerden die via Silk Road in drugs handelt, en daarbij miljoenen verdient. Het aparte aan de zaak is dat hij de drugs "gewoon" via de post verzend, in cd-hoesjes. Uiteindelijk wordt hij in Amerika opgepakt en gaat hij voor tien jaar de gevangenis in. Volgens een review van de film zou hij ook nog de baas zijn van Silk Road, maar dat klopt niet.

 

Spoiler

De film volgt een jong meisje (Daphne) dat verliefd is op een buurjongen (Raymond) die in drugs blijkt te handelen. Samen met een vriend (Sem) distribueert hij wereldwijd drugs, dat ze verzenden in cd-hoesjes. Af en toe hebben ze ook fysiek contact met kopers, en dat gaat op een gegeven moment fout. Een ingezette vriend wordt ontvoerd. Door een via Silk Road ingehuurde moordenaar worden de ontvoerders doodgeschoten. Vanaf dat moment gaat het de verkeerde kant op tussen het drietal. Ondertussen hijgt de Nederlandse politie in hun nek. Nadat zowel Daphne en Sem met de politie samenwerken wordt Raymond in Venezuela opgepakt en gaat hij voor tientallen jaren de bak in.

 

Het verhaal is in de film nogal geromantiseerd, en mist diepgang. Men heeft diverse facetten willen belichten, en daardoor mist de mogelijkheid ergens dieper op in te gaan. Voor iemand die geïnteresseerd is in wat Silk Road was het een leuke film, maar voor wie een psychologische thriller wil, zoals de film wordt aangekondigd, kan beter iets anders opzoeken.

Link to comment
Delen op andere websites

Vorige week was Space Cowboys op tv, waarmee wegzappen zinloos werd. Qua feiten klopt het natuurlijk van geen kanten, deze geniale over-the-top film met Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland en James Garner. Ze spelen een stel voormalige astronauten-in-opleiding die veertig jaar later, als ze allang met pensioen zijn, alsnog de ruimte ingaan. Prima avondbesteding. :D

Link to comment
Delen op andere websites

Donnie Darko laatst weer gekeken. De eerste keer dat ik de film keek begreep ik er, natuulijk, niet zo veel van. Nu ik hem weer voor de tweede keer zie is alles mij een stuk duidelijker. Echt een van de beste films die ik ooit gezien heb. :) 

Link to comment
Delen op andere websites

Dark Shadows

Prima filmpje. 

7.5/10

 

Arrival

De zoveelste meuk over buitenaards leven. Gaap. Verzin toch eens wat anders. 

5.5/10

 

Series: 

 

Teen Wolf S1-S5

Geweldige serie. 

11/10

 

Iron Fist S1

Prima serie. Kan niet wachten op seizoen 2. :)

9.5/10

 

 

Link to comment
Delen op andere websites

Bios

-Life

Een goeie spannende film met een goed verhaal het leunt wel wat op de film ’Aliens’.

De film krijgt de juiste sfeer door goeie acteurs en de juiste toon muziek, goeie visuele film techniek en een strak decor. Het is simpel maar er zit best wat inspiratie achter en het was heel fijn dat in de trailers niks voorbij kwam wat het verklapte.
Mocht dit toch een of ander film zijn dat mogelijk verder gaat als Marvel’s Venom zou het zeker niet verkeerd zijn. k

 

-Power rangers

Ik heb de series vroeger gezien maar het heeft me nooit echt aangesproken, nep monsters, pakjes, en rare moves. Maar deze film is echt zoveel beter dan die zooi!

Het ontstaan van de rangers zit hierin heb ik nooit geweten, de pakken zien er cool uit, de monsters zien er in principe beter uit her en der zie je wel dat gedigitaliseerd is. En zo vet ze hebben echt een goeie actrice als schurk ‘Elisabeth banks’ staat haar mannetje. k

 

-Life, animated

Mooie film misschien wat eenzijdig of oppervlakkig in de zin dat het feel good moet lijken, maar is Owen eenmaal aan de beurt krijg je wat anders.
Dit is natuurlijk een van de vele soorten autisme die er zijn, maar het is best knap hoe de ouders/broer er mee om zijn gegaan ergens herkenbaar. Mooie Disney metaforen en een getekende innerlijke wereld. k

 

-Mein blind date mit dem leben

Best origineel en een redelijke film, de nodige hobbels ook al ziet het er wat gemakkelijk uit en her en der wat humor. k

 

-Live action: Beauty and the beast 3d imax – een aanrader.

Net als de tekenfilm doet deze film hetzelfde je opnieuw verliefd maken op het sprookje, want het verhaal is merendeel gelijk met dezelfde magie, sfeer, gevoel, kijkplezier, en oude/nieuw muziek wat er zo mooi bij past. Er zitten zelfs nieuwe scenes bij zo niet voor meer verheldering als het beter uitkomen van het verhaal of personages, en ze misstaan zeker niet maakt het leuker. Wat dat betreft bepaalde details en mensen zien er anders uit meer multicultureel dus moet je vooral niet aan storen, alleen Gaston had meer gespierd mogen zijn maar verder goeie keuze kwa cast. en de hele controversie over gay persona’s is zo onterecht.
Ik heb geprobeerd de ondertiteling bij te lezen maar heb gauw opgegeven (ken de tekst) vooral omdat er zoveel te zien is en zeker tijdens zing momenten.

Het decor, het uitzicht, de kleding, de cgi en special effects zijn super. k

 

-Ghost in de shell imax 3d

Het is een film waarin je veel herkent uit andere scifi toekomst films, met een goeie actrice ’Scarlett johansson’ sterk speelt en die het interessant maakt. Visueel is er veel te zien en zeker mooi gemaakt, de originele film niet gezien maar gaat dus over n waarschuwing voor de toekomst. Het voelt zeker niet achterhaald maar naast andere films de laatste tijd is het wat achterop geraakt. Maar tegenover de huidige blockbuster films oogt het frisser en origineler. k

 

-Fast and furious 8 – een aanrader

Deel 7 overtrof het 6e deel niet maar dat was ook moeilijk maar film 8 overtreft het toch weer op epische wijze.. Deze film reeks is werkelijk legendarisch! En dat zeg ik nooit.

Ik kan het nauwelijks omschrijven dan GTA ’meets’ superhero ’meets’ need for speed, wat een vibe wat een sfeer. ‘Charlize theron’ als bad girl so awsome en dan dat haar.

Pracht actie, snijdende dialogen of scenes, gave auto’s en wat bijzondere… nee ga maar kijken er is zoveel. k

 

-Going in style

Ondanks de vele films hier over is het best leuk, en een leuke cast. k

Link to comment
Delen op andere websites

Beauty and the Beast [MOTY]

Ik was al Hyped vanaf het moment dat de trailer online kwam en ben inmiddels al een paar keer naar deze film geweest.

Vind hem vele malen beter dan de animatie hiervan.

 

Cijfer: 10/10

 

Get Out

Deze Thriller gaf mij echt een Mindf*ck gevoel.
Wat een geweldige plot twist op het einde.
 

Cijfer: 80/100

Bewerkt: door MovieGamer
Link to comment
Delen op andere websites

Their Finest vertelt over hoe een Britse propagandafilm tijdens WOII tot stand komt en de rol die het vrouwelijke hoofdkarakter daarin speelt. Het is een mooie film in de visuele zin en het heeft aardig wat boeiende karakters die de complexiteit van die tijd mooi laten zien. Echter probeert het een beetje te veel te zijn en te veel te vertellen, waardoor de focus op gegeven moment helemaal verdwijnt en je uiteindelijk maar een cliché-achtig kantoorliefdesverhaal voorgeschoteld krijgt. Beetje jammer wel, want het had een beter verhaal kunnen vertellen over de kracht van een goede propagandafilm in die tijd om maar een voorbeeld te noemen. Wel kudos voor de hoofdrolspeelster Gemma Arterton, sterke performance :)

 

Link to comment
Delen op andere websites

Bios.

 

Guardians of the galaxy 2 imax 3d – een aanrader en een pareltje

Ik heb aangegeven wat ‘’the good dinosaur & Batman vs Superman & James cameron’s Avatar’’ etc.. voor vernieuwende films waren en hoe ze voor me waren.
Deel 1 was goed maar ik zou niet kunnen beschrijven hoe deze film daarover heen stijgt, wat voor gevoel het me gegeven heeft, wat volgens mij nog nooit een film of iets anders deed.
De humor, de spanning en actie, special effects, de connecties en dialogen tussen iedereen, de combi triestheid en muziek. Ik heb het werkelijk niet droog gehouden het is een soort extase waar ik in ben beland, niet zoals een huil/romantische of hart gevoel. Dit is mijn perfecte film en staat boven alles wat ik ooit zag, geen idee of het vervolg het kan evenaren hoewel de reeks mogelijk als geheel moet zien, of iets het nog beter gaat doen.. maar er komt meer groots…

Ieder van de hoofdpersonage doet of iets met elkaar of met een bij personage, wat zo’n chemie geeft en iets raakt dat ze nu als acteurs in mijn hart heb gesloten, Yondu, Nebula en Mantis ook.

 

Er is enorm veel te zien en gaat nog weleens snel zoals in het eerste deel, en ook hier aliens die wat te menselijk lijken, maar er is toch wat meer creatieve mooie die erbij zitten.
Ik ga zeker nog vaker zo puur wat een gevoel. k

 

-A united kingdom

Hoewel iets meer diepgang had gemogen zeker voor sommige personages, is het best een goeie film over wat er destijds gebeurde. Hoe slecht men met elkaar omgaat is ook hier weer is des te goed te zien, het romantiseren van het verhaal om dingen soepeler te laten verlopen is dan weer zonde. k

 

-The boss baby 3d

Misschien niet origineel maar zeker uniek, aandoenlijke manier gemaakt en zo grappig. K

 

-lady Macbeth

Normaal niet zo’n film voor mij maar de trailer sprak me toch best aan. De film komt wat traag op gang en blijft ondanks wat er gebeurt rustig door kabbelen. Een soort zwart/wit waarin degene slachtoffer en dader is met rare motieven. Het is interessant genoeg voor die tijd periode het lugubere plaatje eens op een zo’n manier te zien, wat je al vaak ziet anders. k

 

-Get out

Goeie film en confronterend waarbij goed camerawerk is ingezet, een bepaalde humor in de herkenbaarheid en sterke twists. Sets en kledij zien er goed uit en met de spanning zit het ook goed. k

 

-Smurfs: the lost village 3d k

Geen idee of dit iets werkelijks is of alsnog bedacht kende maar 4 vrouwelijke smurfen.

Maar afijn dit keer eens zonder real life of mensen, mooie animatie, kleur en de gebruikelijke lach en traan in het verhaal.

 

-Their finest

Een prima film met een goeie cast op een leuke manier gemaakt, mooie visuele camerabeelden, gewichtige emoties die scenes interessant maken. ’Gemma arterton’ maakt de deze donkere periode wat charmant. k

 

-Before I fall

Geen trailer van gezien eigenlijk hoewel ik iets anders had verwacht.

Het is te omschrijven als ’’Groundhogday meets Mean girls’’ en of ze dit nou bij het juiste meisje doen is de vraag? Maar ondanks de bekende weg zit er best wast dingen in wat het toch interessant maakt, prima cast, leuke muziek. k 

Bewerkt: door Forever GTA
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...