Jump to content

Laatst bekeken film


Trax

Recommended Posts

  • Reacties 3.6k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Forever GTA

    259

  • GuitarGuy666

    101

  • MegaPilot

    93

  • studio dewolf

    89

22 februari in de bioscoop gezien: Blood diamant

echt hele goede film, een echte aanrader. Het speelt zich af in Afrika en gaat over kindsoldaten...voor meer info verwijs ik naar de film. een van de bekendste acteurs is Leonardo DiCaprio....

9/10

Link to comment
Delen op andere websites

In GTA III waren nogal veel filmposters te zien die als persiflages op echte films waren bedoeld. Eén van die filmposters was voor Badfellas, zoals te zien is op onderstaande afbeelding. Badfellas is een persiflage op de bestaande film Goodfellas en die film heb ik gisteren gezien.

De film was vanaf minuut één boeiend en bleef dat de rest van de tijd absoluut. Er zit een goede verhaallijn met genoeg spanning in en ook het acteerwerk is goed. Al met al is Goodfellas gewoon een erg goede film, waardoor een 7.8/10 me wel op zijn plaats lijkt. Dat het cijfer niet hoger is komt omdat een film natuurlijk nooit perfect zal zijn en omdat ik het einde niet erg sterk vind. Daar hadden ze meer mee kunnen doen...maar daar zeg ik niks over, want jullie moeten de film natuurlijk zelf gaan kijken :D

post-7284-1172677086.jpg

Link to comment
Delen op andere websites

Waarom post je hier dan? Het is de bedoeling dat je de film die je het laatst gezien hebt beoordeelt. Slaat nergens op dus. :duh:

Anyhoo, de laatste film die ik gezien heb heette 'Freddy VS Jason' en gaat over de 2 horrorfilm legendes Freddy Krueger(die met zijn dolkvingers kinderen in hun dromen bezoekt en ze dan vermoordt) en Jason Voorhies(de maniak met het ijshockeymasker en het zwaard en de kettingzaag :sigaar: ) die ruzie met elkaar krijgen en met elkaar gaan vechten. Het einde vond ik heel leuk en gaaf(ik had hem wel al een keer gezien) en ik geef de film een welverdiende 8.5.

Link to comment
Delen op andere websites

Club Dread

Heerlijke film over een moordenaar op een tropisch vakantie eiland. Je krijgt er een vakantiegevoel van, en tog ook weer niet. Een echte aanrader!

9.5/10

Post numero 800!! :D[/font]

Bewerkt: door Pennywise-The-Clown
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...