Jump to content

Onpartijdige grensrechter!


Zezunja

Recommended Posts

Vanavond wordt de Champions League finale gespeeld tussen de voetbalclubs Barcalona en Arsenal. Het wordt natuurlijk, een ware voetbalfeest! Die we niet kunnen missen. Gezien de spelers die rondlopen bij deze clubs. Er is nog een actuele punt die de wedstrijd nog interessanter maakt. Een van de grensrechters van deze wedstrijd zou de Noor Ole Hermann zijn en een lokale krant vond dit zo leuk dat ze besloten hebben om een reportage over hem te maken. Het is natuurlijk een hele eer om grensrechter bij zo’n belangrijke wedstrijd te zijn. Alleen Ole zelf is niet zo slim geweest, want de journalist die de reportage maakte had het geweldige idee om Ole in een Barcelona shirt op de gevoelige plaat te leggen. Tja wat kun je hierover zeggen; ole, ole, ole!!!

Bron: http://www.volksblog.nl/?p=803

Link to comment
Delen op andere websites

Echt verschrikkelijk lullig voor die man. Als Noorse grensrechter uit een klein plaatsje krijg je de kans om een dergelijke wedstrijd te mogen vlaggen waarschijnlijk maar 1 keer in je leven, en nu mag hij gewoon niet meer om elke vorm van partijdigheid uit te sluiten. Terwijl nota bene Frank Rijkaard zelf meldt er helemaal niet mee te zitten :?

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...