Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Ruurd31

Wapens in Liberty City Stories

Recommended Posts

Ruurd31

theofficialweaponguide4so.png

Welkom, in het wapen topic over Liberty City Stories! :cya:

In dit topic vind je:

- Alle wapens die in Liberty City Stories voorkomen.

- Hoe koop ik wapens?

- Hoe richt ik met een wapen?

- Informatie over elk wapen.

--

Wapens kopen en richten

am6mr.pngam20uu.png

In Liberty City kun aan wapens komen door Pickups te zoeken. Natuurlijk kun ook in Liberty City wapens kopen, netzoals San Andreas. Je kunt wapens kopen in de Ammunation en in Phil's Cassid's kun je zwaardere wapens kopen onder andere: Heavy Artillery. Wapens kopen is heel gemakkelijk. Je loopt de winkel binnen, gaat in de marker staan en je kiest in een menu je wapen. Ook kan je er extra munitie bijkopen.

naamloos0qi.jpg

Richten kun je op 2 manieren doen. 1) Auto-aim 2) Zelf richten. 1) Auto-aim dat kun je doen door op R te drukken. Nu zal Toni op een persoon richten, wil je op een ander persoon richten dan kun je op pijltje links of rechts drukken. Nu zal Toni op een ander persoon auto-aim doen. 2) Je kunt ook zelf richten, zo kun je onder andere headshots geven. Zelf richten dat doe je door op R te drukken en pijltje naar onder. Nu krijg je een richtertje in beeld en kun je met het analoge stick richten op je doel.

Hand weapons

vuisten5nd.jpg

Als je een echte man bent, sla je hiermee. Een echt vuisten gevecht, dat is voor de dappere mannen. Veel mensen in Liberty City zullen dit type wapen gebruiken. Als je een persoon hebt neergeslagen zal Toni het persoon schoppen en dat komt nog harder aan op je tegenstander.

boksbeugel3sg.jpg

De originele boksbeugel, als je iemand slaat zal je klap nu extra hard aankomen en mooie rondjes achterlaten op je tegenstander. De littekens zullen mooi bij je tegenstander blijven staan en weetje hoe mooi je geslagen hebt. Hiermee kun je pas echt goed iemand mee neerslaan.

Melee Weapons

knuppel3vb.jpg

De honkbalknuppel. Normaal gesproken gebruik je dit ding tijdens een honkbal wedstrijd maar nu mag je er mensen mee neerslaan. Dit wapen is zeer makkelijk te bedienen omdat je met alle mogenlijk manier iemand kan neerslaan. Als je je tegenstander tegen de grond hebt geslagen dan zal Toni uit de nek wegslaan om nog harder over te komen.

katana7ng.jpg

Dit wapen geeft je echt het ninja gevoel. Dit wapen is uiterst perfecht om het hoofd van de rest van het lichaam af te scheiden. Door een simpele tik zal je de tegenstander zijn hoofd kunnen wegwerken. Overigens kun je er ook mee steken, je zult dan zo steken dat de Katana recht door de maag gaat en aan de andere kant eruit komt.

mes3zb.jpg

Het mes, een zeer handig en effectief wapen. Je kunt er behoorlijke mesteken bij personen achterlaten. Zonder al te veel moeite kun je makkelijk je tegenstander omleggen. Een paar messteken en je hebt je tegenstander van het leven berooft.

bijl8wm.jpg

Een handig wapen om je tegenstander een behoorlijke klap mee te geven. Niet een al te harde klap. Deze gebruik je tijdens een missie. Het ziet er overigens wel grappig uit als je er iemand mee slaat.

kettingzaag4fz.jpg

Met dit ding kun je een persoon letterlijk de grond in (door)boren. ALs je het persoon geraakt hebt, zal hij vallen. Toni gaat door zijn knieën en zal het hele persoon doorboren totdat hij echt dood is. Overigens kun je er ook mee lopen als je de kettingzaag aanzet. Nu kun je lopen en doorboor je van voren naar achter (of andersom) door iemands lichaam en zal hij ook doodgaan.

hockeystick1wx.jpg

Een hockey stick. Normaal gebruik je het tijdens een hockeywedstrijd maar je kunt ze echt op straat vinden. Met de punt van de stick kun je lekker hard slaan, overigens zal de kracht van dit wapen even sterk zijn als FireAxe. Alleen nu kom je lekker sportief over.

Edited by Ruurd31

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ruurd31

Handguns

9mm9ae.jpg

Het enige echte en het eerste wapen waarmee je kennis maakt. Het pistooltje, ook wel 9mm genoemd. Een handig beginners wapen en heeft een mooi magazijn. Verder zullen veel mensen/criminelen dit gebruiken. Zelfs de politie kan jou hiermee aanvallen.

coltpython8wd.jpg

Dit is een zeer krachtige revolver. 1 schot = 1 dood. Het zegt het al, als je iemand één keer raakt schiet je het persoon in één keer dood. Een handig wapen als je snel moet. Het magazijn is voor zo'n geweer lekker groot en daarom zul je ook makkelijk een vuurgevecht winnen.

Shotguns

shotgun9nk.jpg

Dit is eigenlijk het bekenste shotgun die er is. Hij heeft veel weg van een jacht geweer. Na elk schot al hij even snel een soort schuif doen met het geweer om zijn patroon weer te vullen met wapens. Elk schot is relatief krachtig vergeleken met de handelingssnelheid van het geweer.

spas12combatshotgun7xw.jpg

Deze Combat Shotgun heeft een mooie en stoer uiterlijk. Het is het sterkste wapen en reload als snelste van de 3 shotguns. Verder heeft het een mooi groot patroon en daarom kun je lang en snel achter elkaar aanschieten. Als het patroon leeg is reload hij ook nog realtief snel.

sawedoffshotgun1fz.jpg

Dit geweer is sneller dan de gewone shotgun. Verder is er een groot stuk van de loop af en daarom schiet hij iets sneller dan gewone Shotgun.

Machine Pistols

tec97nc.jpg

Dit is het zwakste wapen van de Machine Pistols. Dit wapen is overgenomen uit San Andreas. Verder zul je dit wapen veel tegenkomen bij de missies waar gangs zich in bevinden. Verder heeft het een patroon van 30 kogels. Dit wapen houd je ook met 1 hand vast en kun je schieten met een gestrekte arm.

microsmg2fa.jpgingrammac106ym.jpg

Deze twee wapens lijken verdacht veel op elkaar. Het meeste linkse wapen is de Mcro SMG. Deze is beter dan de Ingram Mac 10 omdat zijn schietsnelheid sneller is. Verder zijn de krachten van beide kogels even zwaar en daarom is het verschil niet groot. Verder heeft de Ingram Mac 10 een uiterlijk van een roets-vrij-stalen wapen en daarom glinsterd hij heel mooi. De Micro-SMG is wat doffer en is waarschijnlijk van ijzer gemaakt.

mp55wf.jpg

Dit is het krachtigste machine geweer. Dit tevens ook het enige machine geweer waarmee je niet lopend kunt schieten, met dit geweer schiet je uit stand en daarom zijn bijna alle kogels raak. Daarom zal de politie/swat dit geweer ook veel gebruiken omdat ze meestal achter een auto staan en schieten. Dit is ook een prachtgun om mensen snel te vermoorden want de kogels komen té snel op je af.

Assault Rifles

ak472av.jpg

Dit wapen is erg gelieft bij de criminelen. Vooral tijdens hevige schiet partijen met criminelen of gangleden zul je dit wapen zien. Het heeft een patroon van 30 kogels evenals de M4. Het heeft een snelle afvuursnelheid en zelf zul je er snel in aanraking meekomen bij een schietopdracht. Ook geeft dit een echte gangster sfeer, daardoor ben je een echte boef!

m49qw.jpg

Dit wapen geeft je een look alsof je een professionele huur-moordenaar bent. Dit is overigens ook een militairs aanval wapen. Het is helemaal gelijk aan een AK-47, de afvuursnelheid is gelijk, de kracht van de kogel is gelijk alleen één ding is anders. Je treft het minder snel aan in het spel.

Edited by Ruurd31

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ruurd31

Rifles

sniperrifle6gl.jpg

Het oudste snipertje, overigens wel de slechste van de 2. Het heeft nog een normale richter waarbij je geen lazer hebt. Wat wel mooi aan dit wapen is dat het fatale schots heeft. Zoals een hand eraf schieten, een voet of zelfs een hoofd.

psg15la.jpg

Dit wapen heeft ook een speciale look; namenlijk ook de huurmoordenaar look. Met deze sniper kun je tot op de milimeter af goed richten. Dat maakt dit wapen ook zo speciaal. Namenlijk de lazer in dit wapen vertelt waar je precies met je kogel uitkomt. Dit wapen is compacter dan het vorige wapen en schiet zijn kogels iets sneller af de andere sniper.

Heavy Artillery

rocketlauncher3kp.jpg

Wat?? Wat zeg je?? Houd je van dingen opblazen, auto's de lucht in schieten? Helicopters uit de lucht schieten? Dan is dit het perfecte wapen om dingen mee te vernietigen. Het heeft 8 rakketen en de kracht is ontzettend groot. Tevens is de afvuursnelheid snel, maar om snel de volgende rakket af te schieten, dat gaat niet echt snel.

flamethrower0vu.jpg

De vlammenwerper. Dit is een grappig wapen, van hoofd tot voet kun je in de brand zetten. Als je je tegenstander geraakt hebt, zal hij zo snel mogenlijk wegrennen om proberen het vuur via de wind te doven. Altijd zal dit mislukken (gelukkig). Binnen no-time heb je je omgeving in de brand. Wat handig is om te doen is dat je relatief lang kunt 'vuren'.

minigun7kn.jpg

Het allersnelste wapen wat eris. De kogels van de minigun gaan sneller dan jij zegt: 'Laten we die auto eens lekker opblazen', want dan is die auto al opgeblazen.. Tevens kun je alles wat je op kunt blazen volpopen, want het heeft een enorm groot patroon.

m605ao.jpg

Dit is een echte en typische Heavy Artillery-weapon. Hij is sterk en in één ronde kun je heel veel mensen omleggen. Tevens zijn de kogels heel erg krachtig. De schietsnelheid van de kogels is ongeveer gelijk als een normaal standaart wapen dus mee overweg kunnen gaan is dan is niet echt moeilijk.

Thrown Weapons

grenade7sy.gif

Als je het stokje uit de granaat hebt gehaald, gooi je hem wag. De zal na 3 seconden ontploffen, zorg dan wel dat je uit het gebied bent anders ben je net een weggegooide granaat.. Uhw.. kappotte tomaat.

molotovcocktail8bt.jpg

Als je een mooie fles vol met spiritus hebt en een brandende krant in de opening dan kun je deze bij Toni in de handen drukken. Als je hem weggegooid hebt zal er een vuurzee onstaan op de plek waar de Molotov Cocktail stukvalt. Zorg dat je er neit te dicht op staat, anders voel je hoe warm vuur is.. Overigens is dit wapen wel minder krachtig dan de granaat maar wel leuker om te zien... exploderen.

remotegrenade9oj.gif

Als je van een granaat houdt, is dit precies wat je zoekt. Met dit wapen kun je een serieus doel opblazen, Met een op afstand regelbaar ontstekingmechanisme, zodat je een veilige schuilplek kunt zoeken. Wordt regelmatig gebruikt bij het opblazen van brandkasten. Als je nou perongelijk op de knop dieuwd of niet, je blaast het op. Overigens kun je het op alles plaatsen van voetganger tot een olifant (niet dat die in het spel zitten maar toch^^). Het geluid zal overigens wel mooi zijn, ik omschrijf het zo: KABOEM!!...

teargas9gc.png

Zoals de naam dit wapen het al is het gas. Als je dit gas naar je tegenstander gooit dan zal er gas uit het gas-granaatje komen. Alle mensen die dat gas inademen zullen bijna stikken. Ze hebben bijna geen adem meer, nu is het voor jou lekker makkelijk om ze te grazen te nemen, je kunt ze nu op alle mogelijke manier afmaken.

--

Thanks to:

- Eli R; de maker van de banner bovenaan het topic.

- KingVercetti; voor het maken van de screenshots/plaatjes van alleen de wapens.

- WikiGTA; voor de juiste volgorde van de wapens.

- Ruurd31; voor de beschrijvingen van de wapens.

--

Jullie mogen nu jullie reacties posten, vertel wat je er van vind, eventuele aanvullen en/of opmerkingen over deze wapens-collectie en informatie... :Y

Laatste update:

Edited by Ruurd31

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ice Banana

Jullie doen het heel goed!

Ik zocht wat schrijf fouten:

(Minigun)

Het allersnelste wapen wat eris. De kogels van de minigun gaan sneller dan jij zegt: 'Laten we die auto eens lekker opblazen', want dan is die auto al opgeblazen.. Tevens kun je alles wat je op kunt blazen volpopen, want het heeft een enorm groot patroon.

(Remote Grenade)

Als je van een granaat houdt, is dit precies wat je zoekt. Met dit wapen kun je een serieus doel opblazen, Met een op afstand regelbaar ontstekingmechanisme, zodat je een veilige schuilplek kunt zoeken. Wordt regelmatig gebruikt bij het opblazen van brandkasten. Als je nou perongelijk op de knop [u]dieuwd[/u] of niet, je blaast het op. Overigens kun je het op alles plaatsen van voetganger tot een olifant (niet dat die in het spel zitten maar toch^^). Het geluid zal overigens wel mooi zijn, ik omschrijf het zo: KABOEM!!...

Micro-SMG & Ingram Mac 10)

Deze twee wapens lijken verdacht veel op elkaar. Het meeste linkse wapen is de Mcro SMG. Deze is beter dan de Ingram Mac 10 omdat zijn schietsnelheid sneller is. Verder zijn de krachten van beide kogels even zwaar en daarom is het verschil niet groot. Verder heeft de Ingram Mac 10 een uiterlijk van een roets-vrij-stalen wapen en daarom glinsterd hij heel mooi. De Micro-SMG is wat doffer en is waarschijnlijk van ijzer gemaakt.

In Liberty City kun aan wapens komen door Pickups te zoeken. Natuurlijk kun ook in Liberty City wapens kopen, netzoals San Andreas. Je kunt wapens kopen in de Ammunation en in Phil's Cassid's kun je zwaardere wapens kopen onder andere: Heavy Artillery. Wapens kopen is heel gemakkelijk. Je loopt de winkel binnen, gaat in de marker staan en je kiest in een menu je wapen. Ook kan je er extra munitie bijkopen.

(Knife)

Het mes, een zeer handig en effectief wapen. Je kunt er behoorlijke mesteken bij personen achterlaten. Zonder al te veel moeite kun je makkelijk je tegenstander omleggen. Een paar messteken en je hebt je tegenstander van het leven berooft.

See ya

ICE BANANA

:cya:

Share this post


Link to post
Share on other sites
DenkaanHenk

:engel: Mooi gedaan Ruurd.

Vooral de screens.

En ook de info. :Y

Share this post


Link to post
Share on other sites
SamShine

Heel goed gedaan Ruurd, alles is goed uitgelegd en ik kan alles terugvinden wat je in het spel zelf ook nodig hebt! Maar misschien kan je nog screenshots maken van hoe de wapens eruitzien als Pick-up!

KUTGW!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advancegta

Goed gedaan :engel:

alleen is het niet nogal logisch hoe die wapens werken?

ik heb nog nooit geweten dat er een bijl en hocky stick in zat :klap:

Share this post


Link to post
Share on other sites
DenkaanHenk

Met die bijl moet je je broer vermoorden in een missie van Ma Cipriani. :Y

Maar die hockey Stick ?

Waar kan je die hockey Stick vinden dan ? :?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dago58x

Hey Ruurd..!!

Ik vind het heel erg super gemaakt

JE hebt gewoon alles erop gezet

Heel erg Mooi!!.;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ASPHALT

erg mooi :klap: maar ik mis er een paar

bij de melee wapons:

de machete en de cleaver en de shisel en de nitestick

en bij de machine gun's is het niet de MP5 maar de MP5K (dit is de kleinere uitvoering van de MP5

(p.s. je kunt tegen de micro-SMG ook gewoon UZI zeggen)

______________________________________________________

En misschien is dit makkelijk:

SLOT 1:

Camera

Cell Phone

SLOT 2: FIST WEAPONS

Fists

Brass Knuckeles

SLOT 3: MELEE WEAPONS

Chisel

Hand Axe

Hockey Stick

Nitestick

Baseball Bat (Aluminum)

Knife

Cleaver

Machete

Katana

Chainsaw

SLOT 4: PROJECTILES

Grenade

Molotov

Detonator Bomb

Gas Grenade

SLOT 5: HANDGUNS

Pistol

.357

SLOT 6: SHOTGUNS

Chromed Shotgun

SPAS12 Shotgun (Combat)

Stubby Shotgun

SLOT 7: SUBMACHINE GUNS

TEC-9

UZI

INGRAM MAC10

MP5K

SLOT 8: ASSAULT RIFELS

AK-47

M4

SLOT 9: HEAVY METAL

ROCKET LAUCHER

FLAME THROWER

M60

MINIGUN

SLOT 10: LONG-RANGE RIFELS

SNIPER RIFLE

LASER SCOPE

_________________________________________________________________

En misschien kunnen jullie ze samen voegen is wel wat makkelijker

Edited by ASPHALT

Share this post


Link to post
Share on other sites
ASPHALT
Maar die hockey Stick ?

Waar kan je die hockey Stick vinden dan ? :?

hier vindt je hem inieder geval:

antwoordtaandenkaanhenk6jn.png

________________________________________________________

hoe doe je dat :The Official Weapon Guide

Dat lettertype???

Edited by ASPHALT

Share this post


Link to post
Share on other sites
VforV

Mooi topic, Ruurd, misschien iets voor op WikiGTA?

De machette kan je trouwens in deze missie tegen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ASPHALT
Mooi topic, Ruurd, misschien iets voor op WikiGTA?

De machette kan je trouwens in deze missie tegen.

en in de politie missies minstens bij level 1&2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Typhoon

Wel een handig topic, makkelijk om even wapens e.d. te zoeken, jammer genoeg heb ik LCS niet.

Maar wel bedankt Ruurd, KingVercetti en Eli-R.

Share this post


Link to post
Share on other sites
DenkaanHenk

Maar die hockey Stick ?

Waar kan je die hockey Stick vinden dan ? :?

hier vindt je hem inieder geval:

antwoordtaandenkaanhenk6jn.png

________________________________________________________

hoe doe je dat :The Official Weapon Guide

Dat lettertype???

Bedankt ASPHALT.

Ik heb hem gevonden.

Geinig ding.

Ik mep er iedereen verrot mee. :klap:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...