Jump to content

Het grote Xbox 360 topic


RTS

Recommended Posts

  • Reacties 1.7k
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • lexus123

    102

  • NickOwnage

    65

  • TekaLoca

    63

  • Dvt

    60

Top Posters In This Topic

Posted Images

hopelijk word ie beter dan PC

dan zal ie beter verkopen

aan de screens te zien is het goed

maar is het wel slim om het eerste een console uit te brengen

volgens mij is Sony nu op de loer en aant spioneren

voor een grotere en betere PS3 !!!

nou ik denk het niet want hun hebben hem ook al af hoor alleen hun laten hem pas zien op de komende E3 dus het duurt niet lang meer voordat we weten hoe de ps3 eruit ziet

Link to comment
Delen op andere websites

ik d8 dat ik alles wel zo'n beetje had meegemaakt maar dit fotorealistisch materiaal doet mn knieen smelten van verlange naar de toekomst van games en de grafische pracht ervan B)

Link to comment
Delen op andere websites

Power unlimited heeft ook met de xbox gespeelt dit is het verslag!!

Pu speelt als eerste met de Xbox 360!!!

En we lullen niet. Onze Janneman glimt van oor tot oor. Gelijk heeft ie, want hij was een maand geleden al de allereerste Nederlander die de heilige graal van Microsoft mocht aanraken. Microsoft had slechts een beperkt aantal media hotshots uitgenodigd (per land 1) om als eerste hun nieuwe console te checken. Voor Nederland mocht PU die shit natuurlijk gaan checken!

Roddels

Je kunt je dan ook wel voorstellen dat we ons de afgelopen tijd kapot hebben gelachen over alle roddels en achterklap op het net. Wij wisten precies hoe de vork in de steel zat, maar mochten het van Microsoft nog niet verklappen. Maar wat een crap lazen we! De Xbox 360 zou geen harde schijf bevatten, hij zou zwart zijn, hij zou weer te groot zijn, het was meer een multimedia-apparaat dan een spelcomputer, blablablabla...

Nu, na een dag kijken, spelen en praten, weten wij wat de Xbox 360 wel en niet kan, hoe hij er uit ziet, over welke mogelijkheden hij beschikt, hoe de controller werkt en natuurlijk, hoe de games er uit zien!

Wat kan je verwachten?

Hieronder geven we je een lijstje met feiten over het nieuwe juweeltje van Microsoft:

* De nieuwe Xbox gaat inderdaad Xbox 360 heten. Waarom? Xbox-baas Allen vertelt het in de volgende PU. Een geinig verhaal over een diepe filosofische overpeinzing. Het heeft iets te maken met de oneindige mogelijkheden tussen mensen, machine en multimediatoepassingen... Diep he?

* De precieze specs van de Xbox 360 krijgen we op de E3 te horen, maar de drie 3,2 GHz processoren zorgen voor een griezelig snelle bak. En het systeemgeheugen staat op 512 Mb GDDDR3. Even ter vergelijking, de huidige Xbox heeft 64 Mb Ram.

* Vergeet al dat gezeik over wel of geen harde schijf. Die zit er gewoon bij als je 360 koopt bij de launch. 20 Gigabyte groot. Alleen je kunt hem er wel zo afhalen en meenemen naar een vriend.

* De Xbox 360 is een stuk kleiner dan de huidige Xbox. En de matzwarte kleur is vervangen door flitsend wit met een klein beetje groen. Jan was erg onder de indruk van het formaat en op de redactie konden we niet anders stellen dan dat Microsoft goed geluisterd had naar de gamers.

* De controllers zullen standaard draadloos zijn en een stuk kleiner dan het S-model. De zwarte en witte knoppen zijn nu als (tweede) triggers teruggekomen.

* De Xbox 360 heeft een grote ronde knop op de voorkant, die niet alleen voor de sier is. Wat de knop precies doet, verklappen we nu nog niet. Wel dat het heel geinig verzonnen is en het straks een belangrijke functie gaat hebben.

* Xbox Live gaat behoorlijk veranderen en ten goede! Een deel van de service wordt gratis en je hebt geen creditcards meer nodig. En daar zijn we erg blij mee.

* Over de games willen we nu nog niet te veel kwijt, behalve dan dat Jan erg onder de indruk was. Stel je het mooiste op de Xbox voor (Ninja Gaiden/Riddick) en vermenigvuldig dat met 3 ofzo. Dan kom je een eind. Bij Kameo (inderdaad, de game is weer terug) zagen we de held lachend een veld met honderden trollen neerhakken. Zonder drop in de framerate.

Goede stap

Kortom, Microsoft heeft een goede stap vooruit gezet en komt met een puike nieuwe console. Of Bill Gates gelijk heeft als hij zegt dat deze console de PS3 zal verslaan qua verkochte aantallen, zal de toekomst uitwijzen. Het gaat daarbij immers vooral om de kwaliteit van de games. Maar dat Microsoft iets moois van de nieuwe hardware heeft gemaakt, dat is duidelijk. De beurt is nu aan Sony...

PU special

Dit artikeltje bevat slechts een fractie van de info. Die moddervette uitgebreide special vind je natuurlijk in PU 6 (ligt 30 mei in de winkels). Wat kun je daarvan verwachten? Nou, het volgende:

* Welke flutnamen Microsoft eerst had voor Xbox 360,

* Hoe Xbox-baas Allen onze Jan flink te grazen nam,

* Welke games we precies zagen,

* Wat onze lof en kritiek is op de nieuwe console,

* Wat een MP3-speler, een fototoestel en de 360 gemeen hebben,

* Hoe Xbox Live straks gaat werken (en daar is echt wat veranderd),

* Het briljante verhaal rond de ronde knop op de console.

En nog veel meer!

Link to comment
Delen op andere websites

de Xbox 360 beschikt ook over een: 'Digitaal Entertaiment'.

Digitaal entertainment

Met Xbox 360™ beschik je over één apparaat voor muziek, foto's, games en films.

Gebruik de camera voor video-chat of het verzenden van videoberichten naar vrienden overal ter wereld via Xbox Live™.

Download televisiebeelden, video's, films, muziek en foto's van je Windows® XP Media Center PC direct naar je Xbox 360. Geniet van al je digitale entertainment wanneer je maar wilt, overal bij jouw thuis in één geïntegreerd systeem.

Speel progressieve scan-dvd's direct af.

Sluit je draagbare muziekapparaat aan om van jouw favoriete muziek te genieten tijdens het gamen of als je online met je vrienden aan het chatten bent.

Luister naar FM-radio en radio op internet.

Ontvang game-uitnodigingen van vrienden terwijl je aan het gamen bent, een film bekijkt of naar muziek luistert.

Deel jouw digitale foto's met vrienden en familie.

Krijg met één druk op de toets toegang tot de Xbox Guide, dé toegangspoort tot entertainment die gamers direct midden in de Xbox 360 experience plaatst: jouw games, jouw vrienden, jouw muziek.

Voor verdere informatie: www.xbox.com

Verder staat er ook informatie over games, en dingen die nog meer kunnen.

De bron: www.xbox.com

Ik kijk er naar uit, en heb zeker interrese. :)

Link to comment
Delen op andere websites

lol deze Xbox heeft alles inbegrepen, weg de stereo installatie en weg de Camara, deze wil ik ook we hebben mar ik ben nu eenmaal een PS2 fanboy, MIcrosoft kan hiermee veel mensen aan zich biden, heel veel!

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...